EXCLUSIVITATE. Avem informaţii din culisele show-ului ”Te vreau lângă mine”. Am aflat când revine Gabriela Cristea la Kanal D şi ce se întâmplă cu Bianca

Publicat: 07/10/2017 | 00:00

Plecarea Gabrielei Cristea în concediu de maternitate a fost una cu tam-tam, la Kanal D, iar preluarea ştafetei de către Bianca Drăguşanu a fost o surpriză pentru toată lumea. Proaspăta mămică pare, însă, hotărâtă să nu lase frâiele în mâinile altcuiva, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat când plănuieşte vedeta să se întoarcă pe scaunul de la ”Te vreau lângă mine”. (CITEŞTE ŞI: Ce a făcut TAVI CLONDA, la doar o zi după ce a născut GABRIELA CRISTEA! Chiar el a povestit tot: "Fetele s-au liniştit, tati...")

Gabriela Cristea a intrat în concediu de maternitate în urmă cu aproape o lună, însă se pare că plănuieşte să revină cât mai repede la cârma emisiunii. (VEZI AICI: Gabriela Cristea a făcut anunţul despre fiica ei, la numai trei zile de la externare! Totul pentru sănătatea Victoriei)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat când ar trebui să se reîntoarcă Gabriela Cristea pe sticlă. Deşi venirea pe lume a fiicei ei, Victoria, este o adevărată minune, Gabriela Cristea nu renunţă la carieră. Astfel, vedeta ar urma să revină pe micul ecran din ianuarie 2018, după patru luni de stat acasă cu cea mică. Se pare că unul dintre motivele pentru care revine atât de repede este de ordin financiar, prezentatoarea câştigând cu 7.000 de euro mai puţin în lunile de concediu de maternitate.

”Gabriela Cristea ar trebui să se întoarcă la emisiune începând din ianuarie şi sunt mari şanse să o facă, având în vedere că avea un salariu de 9.000 de euro la Kanal D şi acum, în perioada concediului trebuie să se mulţumească numai cu indemnizaţia de 2.000 de euro. Unde mai pui că Tavi Clonda nu mai are un venit fix, iar concertele uneori sunt, alteori nu!”, au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din apropierea Gabrielei Cristea, care acum se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiica ei, abia născută. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au fotografiat fetiţa imediat după băiţă. “Răsfăţul de seară de…”)

Revenirea la emisiune a Gabrielei Cristea nu este un impediment pentru Bianca Drăguşanu, care se bucură din plin de pasul făcut în carieră şi de faptul că poate să-şi adauge în CV moderarea unei emisiuni TV în direct. Blonda nu duce lipsă de proiecte şi e mai mereu pe drumuri, încercând să facă faţă tuturor angajamentelor, aşa că revenirea proaspetei mămici nu o lasă ”în aer” din punct de vedere profesional. (VEZI ŞI: BIANCA DRĂGUŞANU a dat tot din casă! Ce gest făcut de VICTOR SLAV i-a topit inima prezentatoarei TV)

Gabriela Cristea a devenit mamă la 42 de ani

Gabriela Cristea a adus pe lume, în 23 septembrie, o minune de fetiţă, primul ei copil. Micuţa Victoria Bella Margot este un copil extrem de dorit, pentru care vedeta a făcut sacrificii enorme şi s-a chinuit mai bine de patru ani pentru a-l avea. (NU RATA AICI: Gabriela Cristea a născut înainte de termen: „Fetiţa mea a vrut să vină pe lume mai devreme!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...