Exista viata si dupa Liga! Ce face cu adevarat Mitica Dragomir dupa ce a plecat de la Liga: “Muncesc cate 16 ore pe zi si…”

Publicat: 20/02/2014 | 00:17

Ai crede ca, dupa plecarea de la Liga Profesionista de Fotbal, Mitica Dragomir s-a retras in sanul familiei si ca are mai mult timp pentru sotie. Nu e chiar asa, intrucat "oracolul din Balcesti" munceste cate 16 ore pe zi si se ocupa intens de afaceri.

Unul dintre cei mai controversati oameni din fotbal este, fara dar si poate, Mitica Dragomir. Timp de 17 ani, el s-a aflat in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal si a reusit sa scrie istorie in fotbalul romanesc. In luna noiembrie, el a predat stafeta lui Gino Iorgulescu, cel care a castigat functia, dupa ce a primit cu patru voturi in plus, fata de Dragomir.

 Nu are timp sa stea cu sotia!

mitica dragomir

Retras oficial din activitate de mai bine de trei luni, ai crede ca “oracolul din Balcesti” si-a luat o binemeritata vacanta si ca isi petrece majoritatea timpului liber acasa, alaturi de sotie si nepoti. Ei bine, chiar daca munceste fara oprire de aproape jumatate de secol, Mitica Dragomir nici nu concepe o viata in care sa stea acasa, sa citeasca si sa se uite la televizor sau sa se plimbe prin diferite colturi ale lumii: 

mitica dragomir

Muncesc de dimineata, pana noaptea. Nici macar asa nu am timp sa fac tot ceea ce imi propun. Acum ma ocup mai atent de afacerile mele.

Seful de la Liga crede ca Steaua are sanse mici sa iasa invingatoare din
Seful de la Liga crede ca Steaua are sanse mici sa iasa invingatoare din “lupta” din aceasta s4eara cu Chelsea

Ma grabesc sa termin constructia unui nou bloc, ma ocup de hotel, iar pe deasupra voi reveni si pe piata media cu un nou proiect. In curand veti afla mai multe dintre secretele “oracolului din Balcesti“, a declarat Mitica Dragomir, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI:

Mitica nu mai e la Liga, dar e la TV! Ce mega-surpriza pregateste Dumitru Dragomir pentru primavara LUI 2014!

 

Avere de 27 de milioane de euro!

Si seful Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre petrecerea fotbalistilor
Si seful Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre petrecerea fotbalistilor

Afacerile facute in domeniile hotelier, imobiliar si alimentaţie publică i-au adus fostului şef al LPF averea cu multe zerouri. Astfel, conform topului Forbes, Mitica Dragomir a agonisit in cei peste 40 de ani de munca, peste 20 de milioane de euro.

 Claudia Balan

Citește și...