Experiment inedit: Dorian Popa i-a luat locul lui Selly la Colegiul Buzești din Craiova. Ce sarcini i-au dat profesorii artistului – VIDEO

Publicat: 23/01/2020 | 12:41

Artistul Dorian Popa i-a luat locul vloggerului craiovean Selly. Seara trecută,cântărețul a postat un clip pe Instagram, în care arăta că era în drum spre Craiova. Ce a urmat întrece orice imaginație. (VEZI ȘI: DORIAN POPA A RĂMAS MASCĂ! SELLY NU A MAI REZISTAT ȘI I-A “VANDALIZAT” MAȘINA)

La scurt timp, din patul lui Selly, Dorian a transmis un mesaj:Mesaj către toate reprezentantele sexului frumos, tinere. Mă aflu în patul lui Selly. Hâț! Cine vrea să fie eu? Mâine sunt Sellycă!”

Experiment nemaivăzut

Selly a apărut și el în cadru și l-a avertizat pe musafir: „O să ai o zi grea”. (NU RATA: CE LOVITURĂ PREGĂTESC DORIAN POPA ȘI SELLY! UN NOU PROIECT, ÎN CARE…)

Dorian Popa a mers, joi, în locul lui Selly la școală, mai exact la Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova. Selly a putut să vadă pe Instagram cum iubita lui s-a fotografiat cu Dorian. Profesorii l-au pus pe artist să șteargă tabla și a fost nevoit să participe la toate orele de curs, cel puțin până la ora 11. Dorian s-a fotografiat cu toate fetele din şcoală.

Citește și...