Fabuloasa vila a lui Liviu Negoita

Publicat: 26/05/2011 | 00:00
Fabuloasa vila a lui Liviu Negoita
Liviu Negoita, primarul Sectorului 3, are o mare pasiune pentru spatiile verzi, edilul refugiindu-se intr-un cadru natural deosebit atunci cand vrea sa se relaxeze. Negoita detine langa Bucuresti o vila imensa, situata pe malul lacului, aceasta fiind inconjurata de multa verdeata.

Dupa o zi istovitoare de munca la primarie, in folosul cetatenilor, primarul Liviu Negoita se retrage pentru o binemeritata relaxare la vila din Balotesti, care are 385 de metri patrati, potrivit declaratiei de avere a gospodarului de la Sectorul 3. Si, tot la Balotesti, Negoita are si 4.000 de metri patrati de teren, valoarea totala a proprietatilor fiind, potrivit expertilor imobiliari, de aproximativ 1.000.000 de dolari (aproximativ 700.000 de euro), in functie si de fluctuatiile de piata. Seful de sector traieste intr-un mare lux, vila – care atrage atentia gratie elementelor arhitecturale deosebite – fiind o adevarata fortareata supravegheata de camere video. Casa are, cel mai probabil, finisaje de lux, ceea ce ii sporeste valoarea daca tinem cont si de obiectele din interior. Liviu Negoita a intrat recent in febra pregatirilor pentru sezonul estival, muncitorii amenajand in gradina situata pe malul lacului Balotesti un al doilea foisor. Pentru ca, la popularitatea si la numarul de cunostinte si prieteni pe care-i are edilul, intotdeauna este bine sa fii prevazator si sa ai un foisor in plus atunci cand vrei sa admiri ratele de pe lac. Un singur lucru lipseste din peisaj. Cu toate ca imensa casa are si un ponton, nu se vede vreo salupa. Se pot admira doar doua barci, una mai mare din lemn si una mai micuta, de culoare verde. Barca verde, multa verdeata, mediul ideal de relaxare pentru cineva care munceste din greu la stat, in folosul cetatenilor. Si care a incasat, potrivit declaratiei de avere, 50.575 RON, suma reprezentand venitul anual pe anul trecut de la primarie. Parerea expertilor Potrivit expertilor imobiliari, domeniul edilului ar valora aproximativ 1.000.000 de dolari. „Noi mai avem o casa la vanzare tot pe malul lacului, in Balotesti, care are 290 de metri patrati utili si un teren mai mic decat cel la care faceti referire, pretul fiind de 260.000 de euro. Acesta (imobilul din imagine – n.r.) pare a avea finisaje de lux si, daca mai adaugam si terenul, am ajunge la circa 650.000 – 700.000 de euro (n.r. – aproximativ 1.000.000 de dolari)”, ne-a declarat Onorina Gologan, consultant imobiliar la firma Cesina Imobiliare. Sotia are jumatate din vila

Potrivit declaratiei de avere a lui Negoita, 50% din vila de la Balotesti este detinuta de Carmen, sotia primarului. Edilul mai are la Campina un teren de 1134 metri patrati si un apartament in Bucuresti. In declaratia de avere figureaza si apartamentul din Capitala al sotiei primarului. Liviu Negoita are in banca 215.000 RON. Primarul sectorului 3 nu are trecute in declaratia de avere masini, bijuterii sau obiecte de arta. Edilul detine si 33% din actiunile unui centru medical. In timp ce ca primar a avut anul trecut un venit de 50.575 lei, a incasat 1.200 euro lunar din chiria unui apartament. Carmen Negoita a castigat anul trecut mai mult decat sotul ei. Femeia incasat de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare o indemnizatie de 391.143 de lei. Tot anul trecut, sotiei edilului i s-a restituit un imprumut de 110.000 lei pe care il acordase centrului medical.

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Citește și...