„Fac un gest crestinesc! Era carciuma lui preferata” Ea ii face lui Vadim parastasul de 40 de zile!

Publicat: 05/10/2015 | 00:27

Sotia si fetele lui Vadim primesc un ajutor nesperat pentru parastasul de 40 de zile. O veche prietena, patroana de restaurant, s-a oferit sa ii tina Tribunului cea mai importanta pomana.

Daramata de disparitia fulgeratoare a lui Vadim si impresionata de drama familiei Tribunului, Jupaneasa de la Jaristea sau Kera Calita, Laura Nicolau dupa numele din buletin, a decis sa le dea acestora o mana de ajutor.

 

laura nicolau

 

Prietena veche a lui Vadim, patroana a adoptat doi catei si s-a oferit sa organizeze parastasul de 40 de zile. „E atat de mic acest ajutor, e o picatura pe mii de frunze, fac un gest crestinesc. Parastasul de 40 de zile va fi aici pe 24 octombrie.

 

Corneliu Vadim Tudor

 

Era carciuma lui preferata, din 2010 incoace, sunt 5 ani de cand venea numai la mine. O sa ma consult cu doamna lui Vadim in privinta meniului, ca dansa trebuie sa stie ce doreste, ce invitati are, ca e o socoteala savanta pe cine inviti si cum ii asezi si 40 de zile e pomana cea mare cand sufletul se ridica la cer” a declarat Laura Nicolau in exclusivitate pentru CANCAN.ro, emisiunea difuzata duminica seara de la ora 23, la Romania TV.

Ii placeau mizilicul, parjoalele si friptura de vita

Rudele si prietenii il vor pemeni pe Tribun in locul unde mergea el sa se simta bine.

 

laura nicolau

 

„Lua mezelicuri ca orice crestin si aici era unul din platourile lui preferate, cu limba cu sos remoulade, salata de vinete romaneasca, zacusca, fasole batuta, cerea masline si icre, apoi manca parjoalele bucovinene si spunea sa fie cu oua multe, cu marar, si date prin pesmet cum se fac ele si manca si o friptura de vita innabusita, cu piure de fasole verde,  desert nu manca niciodata si bea numai vin rose de Dealul Mare” a mai spus Jupaneasa.

 

Laura Nicolau

Vadim nu-i ascundea patroanei grijile sale. „Imi spunea ca nu mai poate sa tina publicatia Romania Mare, nu mai avea putere financiara, nu-l mai ajuta nimeni, voia sa scrie in continuare si sa adune poeziile intr-un singur volum. Eu voiam sa lansez o carte de bucate si se oferise sa mi-o tipareasca” a completat Laura Nicolau.

 

Corneliu Vadim Tudor

 

Chiar daca el n-a mai apucat sa o ajute, Jupaneasa de la Jaristea n-a ezitat sa-l pomeneasca dupa cum stie ea mai bine. „In cinstea lui Vadim am lansat un nou meniu cu retete uitate de 200 de ani, si doctrina acestui meniu este bun, ieftin, sanatos si bio” a mai spus Laura Nicolau. 

Adina Lacatusu

Citește și...