Face bani grei, dar are un necaz! Moculeasca in actiune, imbracata in latex si cu sanii goi! Vezi cum i s-au redus veniturile

Publicat: 11/02/2014 | 00:32

N-a fost cel mai mare vis al ei sa faca asta, insa Mariana Moculescu traieste regeste din videochat. Castiga 2.500 de euro pe luna, numai ca, in urma cu doar cateva zile, a fost victima unui hacker care i-a

Sase ore pe zi, atat presteaza Mariana Moculescu in fata monitorului, unde “subjuga” barbati din toata lumea, pentru care placerile sexuale reprezinta cea mai mare slabiciune. Si, dupa ce ne-a descris in amanunt discutiile dintre ea si clienti, precum si cerintele si pretentiile acestora, Mariana ne-a aratat, acum, si o parte dintre uniformele ei. “Stapana Leona”, asa cum este recunoscuta in bransa, detine un dressing complet, care le-ar face invidioase pana si pe cele cu state vechi intr-ale videochat-ului.

Asa arata Mariana, la videochat
Asa arata Mariana, la videochat

Nu se dezbraca niciodata complet

Nu de alta, dar Moculeasca este junioara, avand in vedere ca a debutat in urma cu aproximativ trei-patru luni: “Ma pregatesc inainte cu atentie. Ma machiez, ma imbrac, imi pregatesc accesoriile. Ma duc mereu la magazine si imi cumpar lenjerie intima, pentru ca trebuie sa am cele mai spectaculoase modele. Uneori, imi ia chiar si cate doua ore ca sa ma pregatesc”, ne-a povestit Mariana.

Mariana Moculescu a facut videochat in Austria, apoi s-a angajat la un bar
Mariana Moculescu a facut videochat in Austria, apoi s-a angajat la un bar

Si, uite asa, in timpul prestatiei, fosta sotie a lui Moculescu mai renunta, uneori, la accesorii si chiar si la haine, dar niciodata nu ramane chiar nud, dorind ca inca sa pastreze misterul. E constienta ca asta ii incita pe barbati, avand, de fapt, un dublu avantaj: cu cat clientii stau mai mult in fata camerei, cu atat platesc mai mult, iar veniturile Marianei cresc.

Asa arata sanii Marianei Moculescu, fara nicio operatie estetica
Asa arata sanii Marianei Moculescu, fara nicio operatie estetica

De cateva zile, insa, femeia are o mare suparare. Lucra pe doua conturi, la doua firme diferite, insa unul i-a fost suspendat: “A intrat un hacker din Maroc si nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai pot accees contul. Mi-a furat si datale personale, de acolo. Sper ca in scurt timp sa se rezolve”, ne-a mai spus Mariana.

CITESTE SI:

Moculeasca il face praf pe primul barbat din viata ei! “Adrian Enache era un taranus cu adidasi si pantaloni de stofa”

CANCAN-uri de la videochat! I se spune „Stapana Leona”! Ce a patit Moculeasca in timp ce doi barbati se satisfaceau la comanda ei

Vrea sa se angajeze la un restaurant

Mariana simte ca a ajuns la capatul puterilor
Mariana simte ca a ajuns la capatul puterilor

Mariana Moculescu are ambitii mari si nu doreste sa isi petreaca toata viata la videochat. Zilele trcute, bruneta s-a prezentat la un birou de recrutari, in speranta ca se va putea angaja la un restaurant sau la un local. Nu ca si chelnerita, ci la birou, sa se ocupe de acte, eventual: :”Am avantajul ca stiu limba engleza. Dureaza vreo doua saptamani pana aflu daca ma accepta sau nu”, ne-a mai spus Mariana.

 

Dana Enache
 

Citește și...