Face ce face si tot la blonde trage! Vezi cum a fost filmat Liviu Negoita dupa juramintele pe care i le-a facut fostei sotii!

Publicat: 03/09/2014 | 00:11

Nici telenovela nu se mai poate numi viata fostului primar Liviu Negoita! A trecut prin atatea relatii amoroase, ca nici el nu le mai stie ordinea. Acum, pare sa se fi lasat curtat de o blonda misterioasa, pe care o cam fereste de ochii lumii.

Are un CV amoros extrem de incalcit, insa asta nu-l impiedica sa-si vada, in continuare, de iubit. Fostul primar, Liviu Negoita, pare ca ar fi prins din nou in mrejele unei aventuri…

Liviu Negoita s-a relaxat, de curand, pe terenul de tenis
Liviu Negoita s-a relaxat, de curand, pe terenul de tenis

Chiar daca la sfarsitul anului trecut, parea dispus sa-si reinnoiasca juramintele cu fosta sotie, acum, politicianul s-a reorientat sentimental. O domnisoara blonda ii tot da tarcoale, insa el se cam fereste s-o arate.

Cateva cadre cu cei doi, filmate la un teren de tenis din Capitala, vorbesc de la sine. Zilele trecute, misterioasa blonda l-a insotit pe Liviu Negoita la o partida de tenis. La prima vedere, nimic nu trada faptul ca cei doi ar putea forma un cuplu. Au stat mereu la distanta unul de celalalt, fara insa ca tanara sa-l scape vreo clipa din ochi pe fostul primar. Cand acesta a intrat la joc, cea despre care am zice ca i-a pus inima pe jar l-a urmarit atenta de pe margine…cat a fost jocul de lung.

In viata lui Liviu Negoita a aparut o noua domnisoara
In viata lui Liviu Negoita a aparut o noua domnisoara

Nici la plecare nu l-a lasat singur. Misterioasa blonda l-a insotit pe Liviu Negoita la masina si, dupa ce si-au luat la revedere de la prieteni, cei doi au plecat tot impreuna.

Cei doi au plecat impreuna
Cei doi au plecat impreuna

Insa, de teama pesemne sa nu fie vazuti unul in compania celuilalt, cei doi au recurs la o diversiune. Tanara s-a urcat pe bancheta din spate a masinii politicianului si si-a acoperit fata cu o pereche de ochelari.

La plecare, misterioasa blonda s-a urcat pe bancheta din spate
La plecare, misterioasa blonda s-a urcat pe bancheta din spate

A fugit de la propria nunta si s-a intors la fosta sotie

Liviu Negoita se poate mandri, pana in prezent, cu nici mai mult nici mai putin de trei casnicii. Toate esuate…Ultima dintre ele, in schimb, aceea cu Carmen Bichis, fiind cea mai rasunatoare.

Liviu Negoita si Carmen Bichis
Liviu Negoita si Carmen Bichis

Povestea dintre ei a inceput in 2005, insa din cauza neintelegerilor, cei doi au si divortat dupa numai cativa ani. Politicianul si-a gasit rapid alinare in bratele altei femei.

Pe Alexandra, Liviu a parasit-o fix inainte de nunta
Pe Alexandra, Liviu a parasit-o fix inainte de nunta

Un medic, pe nume Alexandra, despre care, la prima vedere ai fi zis ca-i este suflet pereche.

Liviu Negoita si Alexandra, doctorita cu care fostul primar a ajuns pana in pragul nuntii
Liviu Negoita si Alexandra, doctorita cu care fostul primar a ajuns pana in pragul nuntii

Liviu a fost la un pas sa bifeze alaturi de ea cel de-al patrulea mariaj, insa nu a fost sa fie nici de data asta.

A jurat la manastire ca nu se mai intoarce la doctorita

Peste noapte parca, povestea lor de dragoste s-a spulberat ca un balon de sapun, iar fostul primar s-a intors la fosta sotie, teoretic, doar din interes financiar.

In ciuda zvonurilor, acesta era parca dispus sa-si innoiasca juramintele cu Carmen Bichis. Dovada ca aceasta l-a dus chiar la manastire si l-a pus sa jure ca nu se va mai vedea vreodata cu fosta logodnica.

CITESTE SI:

Prim-vicele PDL a fugit de la propria nunta si s-a intors la fosta sotie! Logodnica nu renunta! Noi avem dovada

Fosta logodnica a unui politician de top s-a zbenguit pe intuneric, in parc, cu o alta femeie!

 A.A.

 

 

 

Citește și...