Familia copiilor înecați în Jiu, prea săracă să-i înmormânteze

Publicat: 23/07/2018 | 14:06

Localnicii din comuna Braloștița, județul Dolj, s-au mobilizat să ajute familia celor doi copii înecați în râul Jiu. (VEZI DETALII AICI). Asta deoarece părinții nu au bani să îi înmormânteze. (Reduceri mari la jocuri PC)

O parte dintre localnici au strâns în cursul serii trecute o sumă de bani pe care au oferit-o familiei și în continuare pentru cei care vor să ajute a fost deschis un cont pe numele tatălui copiilor, unde se poate dona orice sumă.

De asemenea, familia va beneficia de ajutor financiar și din partea primăriei Braloștița.

Primăria intenționează să dea o Hotărâre de Consiliu Local pentru ajutor de urgență, pentru ca familia să aibă bani de înmormântare. În familia greu lovită de soartă mai sunt doi copii, o fată de patru ani și un băiat de 17. (Promotiile zilei la monitoare

Oricine poate dona pentru ajutoarea familiei copiilor înecați

Cine vrea să ajute familia îndoliată poate dona orice sumă de bani, în contul deschis la Banca Transilvania pe numele tatălui celor doi copii înecați în râul Jiu. RO49BTRLRONCRT0458183901 COD CLIENT 4581839 Tănasie Ion.

Cei doi copii, unul de nou ani și celălalt de 14 ani, au murit înecați în râul Jiu, în zona Filiaşi. Primul minor a fost găsit sâmbătă seara, iar pentru cel de-al doilea au fost reluate căutările abia ieri dimineață. Trupul celui de-al doilea minor a fost găsit la o distanță de peste doi kilometri de locul unde au fost găsite hainele acestuia. Cadavrul a fost descoperit de câțiva localnici. Martorii spun că, la scăldat, ar mai fi fost un al treilea minor, care a fost văzut speriat în pădurea din zonă.

Citește și...