Familia Denisei Răducu este foc şi pară din cauza zvonurilor apărute în legătură cu moartea artistei. Mesajul transmis cu lacrimi fierbinţi de tatăl cântăreţei

Publicat: 07/11/2017 | 10:18

Părinţii, dar şi celelalte rude şi prieteni ai Denisei Răducu sunt revoltaţi după ce au auzit speculaţiile potrivit cărora artista nu ar fi murit din cauza maladiei teribile: cancer la ficat. Aceştia au reacţionat, iar unul dintre membrii familiei a făcut mărturisiri sub protecţia anonimatului.

Recent au apărut zvonuri potrivit cărora Denisa Răducu nu ar fi murit din cauza cancerului hepatic, ci pentru că acea cancer ovarian, care a ajuns în stadiul de metastază.

Unul dintre membrii familiei regretatei cântăreţe a mărturisit că afirmaţiile făcute sunt prostii şi că e adevărat că a aflat târziu despre cancerul la ficat, dar asta nu înseamnă că a fost localizat în altă parte a corpului.

Tatăl Denisei Răducu e cel mai afectat de speculaţiile apărute în legătură cu motivul care a dus la moartea dureroasă a fiicei sale. Potrivit sursei citată mai sus, Emilian Răducu a spus că oamenii care afirmă lucruri false despre regretata artistă nu o lasă să se odihnească în pace. Astfel, face apel ca toate informaţiile false să înceteze. Când a încetat din viaţă Denisa, tatăl ei a suferit un accident vascular, care l-a lăsat cu o pareză în jurul feţei.

La începutul primăverii, Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. În ciuda eforturilor celor din familie, dar şi a vedetelor, care au încercat să o vindece peste hotare, tânăra artistă a murit pe 23 iulie. Ea avea 27 de ani. Ana Maria Prodan şi Israela sunt doar două dintre vedetele care au făcut demersuri în Cuba, respectiv Israel, ca Denisa Răducu să fie tratată de specialiştii străini.

Citește și...