Familie de vis! Ce au făcut Alex Velea și Antonia cu două săptămâni înainte de Crăciun. Totul are legătură cu Dominic și Akim

Publicat: 10/12/2018 | 15:53

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ard de nerăbdare să vină sărbătorile de iarnă și, deka, au împodobit bradul, deși până la Crăciun au mai rămas în jur de două săptămâni.

Antonia, Alex Velea, Dominic și Akim s-au pus pe treabă, iar ce a ieșit este fabulos. Au un pom senzațional și au toate motivele să se bucure de sărbătorile care urmează să vină peste doar câteva zile.

(Citește și: Antonia și Alex Velea s-au sărutat pasional și s-au mângâiat în fața a sute de oameni! Artista a făcut gesturi indecente)

De altfel, artiștii au și urcat, pe conturile personale de socializare, câteva fotografii din momentul în care împodobeau bradul de Crăciun.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Mamă a trei copii deosebit de frumoși, Antonia arată în continuare senzațional și asta o confirmă inclusiv topurile de specialitate din străinătate, care nu doar că au inclus-o în rândul celor mai frumoase femei din lume, ci chiar au plasat-o pe locul 8.

Citește și: Cum a fost fotografiată Antonia, după ce s-a spus că se desparte de Alex Velea. Tristețea se citește pe chipul ei

Artista nu face prea multe eforturi să arate atât de sexy. Poate cu excepția unor antrenamente de tonifiere la sală și mese cât de cât echilibrate, ”restul” vine de la mama natură.