Cum a fost fotografiată Antonia, după ce s-a spus că se desparte de Alex Velea. Tristețea se citește pe chipul ei

Publicat: 28/10/2018 | 11:22

Antonia și Alex Velea formează o familie frumoasă, alături de cei doi băieți ai lor, dar și de Maya, fetița artistei, deși micuța nu locuiește cu mama ei. Chiar și astfel, încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună.

Recent, Antonia a postat o imagine pe contul personal de socializare, iar fanii s-au îngrijorat și s-au gândit că ar putea avea probleme în relația cu iubitul ei. Vedeta i s-a reproșat faptul că nu mai zâmbește în fotografii, iar lumea s-a întrebat dacă nu cumva urmează să se despartă de Alex Velea.

“Nu prea mai zâmbești, Antonia! Dacă nu renunți la expresiile “goale”, vei fi considerată doar un manechin! Un manechin frumos, dar totuși un manechin. Arată-ți partea sălbatică. Eliberează-te!”, este unul dintre comentariile primite.

Antonia a preferat să nu răspundă, pentru ca în cusul zilei de sâmbătă să urce o nouă fotografie. În care, din nou, nu zâmbește, iar tristețea se citește pe chipul. Există, oare, probleme în paradis? Rămâne de văzut!

Alex Velea și Antonia nu mai vor copii

Alex Velea a răspuns recent întrebărilor trimise de fani, în cel mai recent vlog al său de pe Youtube. Partenerul de viață al Antoniei a vorbit și despre viața de familie și a mărturisit că nu își mai dorește un copil.

Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine așa”, a declarat Alex Velea. Antonia are doi băieți cu artistul, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, cu afaceristul italian Vincenzo Castellano. Se pare că Alex Velea o consideră și pe Maya ca fiind copilul lui, deși micuța locuiește în continuare cu tatăl ei biologic, în Italia. Legat de copiii lui, cântărețul a mărturisit că nu îi va lăsa să se tatueze când sunt încă minori.

Alex Velea a vorbit și despre cariera lui. Artistul urmează să lanseze o nouă piesă, dar și un nou album. Cântărețul a mărturisit că și-ar dori foarte tare să colaboreze cu Andra sau cu Delia.

Citește și...