Fata de la Loto a scos vedetele in strada la temperaturi sub 0 grade Celsius. Cu ce vedete a impartit mancare pentru cersetori

Publicat: 04/02/2014 | 00:19

Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, se implica de cateva luni intr-o campanie de prevenire a cersetoriei numita "Sandwich-ul de la miezul noptii". Tanara a scos din casa si alte vedete care sa o ajute sa imparta mancare oamenilor.

De cateva luni bune, Irina Mohora a initiat campania „Sandwich-ul de la miezul noptii”, care are ca scop prevenirea si combaterea traficului de persoane care cercesc. In fiecare seara, Irina isi da intalnire cu oamenii fara adapost in Gara de Nord pentru a le imparti mancare.

Irina Mohora alaturi de vedetele care sustin asociatia
Irina Mohora alaturi de vedetele care sustin asociatia „Zambetul ingerilor”

” Multumesc tare mult ca ati fost alaturi de noi si va sunt foarte recunoscatoare pentru ca pana la urma concluzia zilei de astazi este ca impreuna putem. De faptul cuvantul „impreuna” este pentru noi un cuvant magic. De fapt noi n-am fi putut sa facem asta fara voi care transmiteti mesajul nostru, fara voluntarii asociatiei „Zambetul ingerilor” si fara vedete, pe care le-am scos din casa de la caldura, afara in frig, la una din actiunile asociatiei. Noi am initiat o campanie de prevenire a cersetoriei. Acesta este mesajul nostru. Haideti sa nu mai finantam cersatoria pentru ca din pacate a devenit un business profitabil pentru o adevarata mafie si cand spun asta cred ca nu exagerez.

Bianca Ionita il ajuta pe chef-ul Hausman
Bianca Ionita il ajuta pe chef-ul Hausman

Sunt adevarate retele care ii exploateaza, ii obliga pe cersetori, pe acei copii sau batrani pe care noi ii vedem la colt de strada. Este o campanie de informare si de atitudine. Chef Iacob Hausman a gatit o suta de litri de ciorba pe care vedetele au impartit oamenilor strazi aici la Gara de Nord. De altfel am ales acest loc pentru ca Gara de Nord este locul unde venim noapte de noapte si hranim oamenii strazi. Este singura campanie cu caracter permanent. In fiecare noapte la ora 12 eu sunt aici cu masina si iau mancarea, asta dupa ce inainte am facut un tur al celor trei magazine care ne sprijina. Luam mancarea care la ora inchiderii nu s-a vandut si care in mod normal era aruncata, mancare proaspata si gustoasa, o colectam si o distribuim aici oamenilor care ne asteapta in fiecare noapte„, ne-a declarat Irina, chiar din mijlocul unei actiuni.

CITESTE SI:

O cunoscuta prezentatoare TV a venit fara sutien la un eveniment! I s-au intarit sfarcurile si a atras numai priviri lacome

 

Raluca Lazarut s-a implicat activ in ajutarea oamenilor fara adapost
Raluca Lazarut s-a implicat activ in ajutarea oamenilor fara adapost

Alte vedete i-au urmat modelul

Irina nu vine singura la intalnirea cu oamenii de pe strada ci, de cele mai multe ori, si alte vedete se implica in campania asociatiei „Zambetul ingerilor”. Zilele trecute, Bianca Ionita, Raluca Lazarut si Alexandra Ungureanu s-au numarat printre cele care au impartit supa pe care chef-ul Jacob Hausman a preparat-o special.

Oamenii se bucura ca au primit o masa calda
Oamenii se bucura ca au primit o masa calda

„De cate ori sunt chemata vin pentru ca pana la urma nu este asa un mare efort. N-am apucat sa aflu povesti pentru ca am venit cu treaba. Fiecare am avut cate o sarcina. N-am ascultat multe povesti, dar am vazut foarte multe maini, maini arse de ger, murdare, cu foarte multe riduri si maini cu foarte multe povesti”, ne-a spus Alexandra Ungureanu miscata de suferinta celor din strada.

Chef Hausman a gatit o suta de litri de ciorba
Chef Hausman a gatit o suta de litri de ciorba

CITESTE SI:

O cunoscuta prezentatoare TV are grija de copiii strazii. Vezi aici ce gesturi impresionante face fata de ei

Pentru ei, Crăciunul inseamnă foamete si frig! Uite ce au primit de la Mos acesti oameni ai străzii! Fericirea li se vede pe chip

 

Denisa Macovei

Citește și...