Fata lui Sorinel Pustiu e femeie acum! Cum a recationat manelistul cand tanara i-a zis ca are un iubit! Am aflat chiar de la ei

Publicat: 27/09/2014 | 00:19

In timp ce bunul sau prieten, Adi Minune, a fost impotriva relatiei dintre fiica lui si iubitul ei, cantaretul Sorinel Pustiu isi intelege fiica cea mare. Si i-a dat binecuvantarea baiatului care a venit sa-i ceara permisiunea sa iasa cu fata sa. 

 

Fiica lui Sorinel Pustiu se poate declara o persoana norocoasa. Tanara de 18 ani nu a fost nevoita sa treaca prin aceleasi momente dificile precum prietena ei, Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, atunci cand si-a anuntat parintii ca are un iubit.

 

Sorinel nu a intervenit in relatia fiicei sale
Sorinel nu a intervenit in relatia fiicei sale

Parintii au stiu de la inceput de relatie

 

Betty, fiica lui Sorinel Pustiu, si-a anuntat tatal imediat ce un baiat i-a facut curte. La momentul respectiv, cantaretul de muzica de petrecere i-a cerut fiicei sale sa nu iasa cu tanarul respectiv pana cand el nu il va cunoaste personal si nu isi va da acordul. Betty a inteles mesajul si, abia dupa ce a primit aprobarea parintilor a iesit la intalnire.„Foarte bine ma simt ca am acum alaturi de mine pe cineva si pot veni cu acea persoana de mana asa cum vine mama mea cu tatal meu. Parintii mei au stiut de la inceput despre el. Cand mi-a fost prieten, el a venit sa ceara voie tatalui meu daca poate sta cu mine si tatal meu a acceptat”, ne-a declarat fiica lui Sorinel.

 

Sorinel Pustiu

Sorinel isi doreste sa-si vada copiii feiriciti

 

De cealata parte, Sorinel sustine ca ar face orice pentru ca mostenitorii lui sa fie fericiti. Barbatul sustine ca nu le-a interzis niciodata nimic si ca tot ce a facut a fost doar sa-i ajute din punct de vedere financiar, dar si sa le ofere sfaturi de viata.

Sorinel a plecat la Roma pentru o cantare, dar a profitat de ocazie si a lut-o si pe sotia lui
Sorinel a plecat la Roma pentru o cantare, dar a profitat de ocazie si a lut-o si pe sotia lui

„Eu sunt in spatele copiilor mei si le-am spus in felul urmator. Tati, pana acum eu am mers cu voi de mana, acum vreau sa merg in spatele vostru, vreau sa le urmaresc pasii. Unde nu stiti, sunt in spatele vostru, te intorci si-ti spun ca nu faci bine, dar daca te obisnuiesti cu greseala si vei gresi mereu, am sa ma dau la o parte din spatele tau si am sa te las si o sa vezi ca gresesti si ca nu e bine”, a declarat interpretul de muzica de petrecere.

 

CITESTE SI:

VIDEO Sorinel Pustiu i-a facut sotiei sale o surpriza de zeci de mii de euro. Vezi ce reactie a avut Gianina si care este cadoul!

Si la 17 ani de la casatorie, Sorinel Pustiu isi rasfata sotia in fel si chip! Vezi cum au sarbatorit de curand!

 

Fiica lui Sorinel are deja iubit
Fiica lui Sorinel are deja iubit

Copiii sunt pe primul plan

Cantaretul sustine ca nu a incercat niciodata sa-si oblige copiii sa faca sau sa nu faca ceea ce isi doresc si ca, atat pentru el cat si pentru sotia lui, acestia sunt pe locul intai: „Imi doresc din tot sufletul meu sa fie fericita. Copiii sunt pentru mine pe locul intai. Am si un text si zic “Astazi tata pentru voi, eu m-am pus pe locul doi/ Si am alergat ca nebunu sa fiti voi pe locul unu”, a mai declarat manelistul.

 

D.M.
 

Citește și...