Fata nevazuta a “parintelui” SMURD! Secretarul de stat Raed Arafat a aflat secretul relaxarii perfecte!

Publicat: 03/03/2015 | 11:53

Parintele” SMURD, secretarul de stat Raed Arafat, a fost surprins de paparazzii CANCAN.RO in timp ce isi petrecea seara de sambata intr-un mall. Singur si abatut, el a luat cina singur, apoi s-a grabit la un petshop, pe care nu l-a prins deschis.

Raed Arafat este fara doar si poate unul dintre cei mai iubiti oameni din tara, iar romanii au iesit, la un moment dat, in strada pentru a il apara pe “parintele” SMURD.

„Parintele” SMURD raed Arafat se deconecteaza de munca in mall

A salva vieti omenesti in permanenta este o indatorire extrem de mare, iar din cand in cand mai ai nevoie si de un moment al tau, in care sa fii singur si sa iti limpezesti gandurile.

Arafat a mancat singur, apoi s-a indreptat cu viteza spre un petshop
Arafat a mancat singur, apoi s-a indreptat cu viteza spre un petshop

Nu a mai ajuns la petshop!

Putini sunt cei care stiu ce face secretarul de stat in timpul liber, de altfel si mai putini sunt cei care stiu ce face Arafat cand crede ca nu il vede nimeni.

In timpul plimbarii Arafat si-a cumparat ceva dintr-un magazin
In timpul plimbarii Arafat si-a cumparat ceva dintr-un magazin

Paparazzii CANCAN.ro au reusit sa il surprinda pe cel care a pus piatra de temelie a serviciului SMURD in timp ce isi aduna gandurile la o plimbare prin mall.

Secretarul de stat este unul dintre cei mai iubiti oameni din Romania
Secretarul de stat este unul dintre cei mai iubiti oameni din Romania

In jurul orei 22.00 intr-un magazin din nordul Capitalei, Arafat a luat cina singur, iar mai apoi s-a grabit sa ajunga la un petshop, dar din pacate a ajuns exact cand magazinul s-a inchis. De altfel, in timpul plimbarii cu greu s-a dezlipit de telefonul mobil, semn ca slujba sa ii ocupa mai mult decat opt ore pe zi, ca unui functionar normal.

Raed Arafat este considerat fondatorul SMURD
Raed Arafat este considerat fondatorul SMURD

Unii i-au cerut demisia

La mijlocul lunii decembrie, un elicopter care apartinea SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol. In urma acestui accident toate cele patru pesoane aflate in aeronava si-au pierdut viata.

———————————————————————————–

CITESTE SI

Are o mare pasiune, pe langa medicina! Ce face Raed Arafat, “parintele” SMURD, cand nu este la birou sau in sala de operatii?

Am aflat ce a facut de Craciun Raed Arafat! In plina ancheta a accidentului de pe Siutghiol, „parintele” SMURD a mers la…

Raed Arafat vorbeste despre demisia sa, in cazul accidentului aviatic din Mamaia!

———————————————————————————–

Este vorba de pilot, copilot, medic si asistenta medicala, cei care a se intorceau de la un caz din judetul Tulcea. In urma tragediei, multe voci l-au acuzat pe Raed Arafat si au cerut demisia omului care a pus piatra de temelie a SMURD. (A.C.)
 

Recomandarea CIAO.RO