Femeia jandarm lovită de protestatari, internată cu suspiciune de fractură la coloana cervicală

Publicat: 11/08/2018 | 00:37

Jandarmeria Română informează că unul dintre jandarmii loviți de mai mulți protestatari în Piața Victoriei este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu suspiciunea de fractură la coloana coloana cervicală. Este vorba despre o femeie jandarm. ()

Femeia ce făcea parte din forțele de ordine ale Jandarmeriei și care a fost lovită de mai mulți protestatari a fost internată la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism – suspiciune de fractură la coloana cervicală, informează Jandarmeria Română. Ea a fost prinsă în mulțime alături de un alt coleg jandarm, fiind loviți de mai mulți protestatari. Alți protestatari au intervenit, însă, și au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi jandarmi. (CITEȘTE ȘI: MITINGUL DIASPOREI, NU NUMAI ÎN CAPITALĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN BACĂU VIDEO)

Jandarmii au intervenit în forță

Jandarmii au intervenit în forță, vineri seara, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, în Piața Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului. Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi. (VEZI ȘI: MITINGUL DIASPOREI! ALTE 61 PERSOANE PREZENTE LA PROTEST AU AVUT NEVOIE DE ÎNGRIJIRI MEDICALE. ÎN TOTAL, 172 INTERVENȚII)

În Piața Victoria, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine. Protestatarii au forțat gardurile, au aruncat în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, iar aceștia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene și, ulterior, și cu tunuri de apă. ()

Citește și...