Mitingul diasporei! Alte 61 persoane prezente la protest au avut nevoie de îngrijiri medicale. În total, 172 intervenții

Publicat: 10/08/2018 | 21:39

Peste 60 de persoane au avut nevoie, în ultima oră, de asistență medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violențelor din Piața Victoriei, de la mitingul diasporei, potrivit ISU București-Ilfov. Numărul total al intervențiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. (Reduceri mari la jocuri PC)

Potrivit ISU București-Ilfov, în intervalul orar 20:00-21:00 au fost acordate îngrijiri medicale pentru 61 de persoane. În total, până la ora 21.00, 172 de persoane de la mitingul diasporei au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi. (CITEȘTE ȘI: MITINGUL DIASPOREI! REACȚIA JANDARMERIEI: „S-AU FOLOSIT SPRAY-URI CU PIPER PENTRU A IEȘI DIN SITUAȚIA DE PERICOL. NU A FOST ORDIN”)

Peste 20.000 de persoane protestează

Peste 20.000 de persoane protestează, la ora transmiterii știrii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanți și forțele de ordine la mitingul diasporei.  (VEZI ȘI: MITINGUL DIASPOREI! CE-AU GĂSIT JANDARMII ASUPRA UNUI PROTESTATAR DIN PIAȚA VICTORIEI. BĂRBATUL A FOST ARESTAT IMEDIAT!)

Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spațiul din fața Guvernului și au forțat gardurile, aruncând în același timp și cu pietre, sticle și alte obiecte către jandarmi, aceștia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare. (Oferta speciala playstation)