Femeie din Călărași, sechestrată de un bărbat pe care i l-a prezentat chiar fratele ei

Publicat: 12/09/2020 | 18:49
Femeie din Călărași, sechestrată de un bărbat pe care i l-a prezentat chiar fratele ei

O femeie din Călărași a trecut prin chinuri greu de imaginat, după ce un bărbat cu care i-a făcut cunoștință chiar fratele ei a ținut-o sechestrată patru zile.

Într-o casă din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, o tânără în vârstă de 28 de ani, din Feteşti, a fost ţinută sechestrata timp de patru zile de un bărbat cu care îi făcuse cunoştinţă chiar fratele ei.

La data de 7 septembrie, tânăra a acceptat invitaţia fratelui ei de a merge în Dragalina pentru a a-i prezenta bărbat în vârstă de 41 de ani.

Femeia a fost închisă într-o cameră a casei, imediat ce au ajuns acolo, apoi fratele ei a plecat. Soacra ei a fost cea care a sunat la 112 şi a anunţat că tânăra era sechestrată, fiind căsătorită legal cu alt bărbat.

Poliţiştii au găsit-o pe femeie închisă în casă, odată ce au descins la locuinţa din Dragalina, scrie Antena 3.

Bărbatul a fost reținut

„La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că fosta sa noră este ținută împotriva voinței sale într-o locuință din comuna Dragalina, județul Călărași.

Având în vedere gravitatea faptei sesizate, precum și posibilitatea ca persoana vătămată să se afle într-un real pericol, imediat, s-a constituit o echipa operativă care a descins la adresa indicată, din comuna Dragalina, județul Călărași, iar femeia în vârstă de 28 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, a fost identificată.

În fapt, la data de 7 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Fetești, județul Ialomița, ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, județul Călărași, pentru a-i face cunoștință cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ținută împotriva voinței sale, fiindu-i restricționat dreptul la libertate timp de 4 zile de toți membrii familiei bărbatului.

După administrarea probatoriului, în cauză a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 41 de ani, precum și măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de alte de 5 persoane.

Persoana reținută urmează a fi prezentată instanței, cu propunere de arestare preventivă”, scrie într-un comunicat al IPJ Călăraşi.