Femeie ucisă de concubinul taximetrist la Galați! Cum s-a produs tragedia

Publicat: 08/09/2020 | 16:29
Femeie ucisă de concubinul taximetrist la Galați! Cum s-a produs tragedia

O femeie din Galați a fost ucisă de concubinul său, taximetrist. Iată cum s-a produs tragedia.

Iordănica Angheluţă, în vârstă de 52 de ani, era frecvent agresată de Adrian Carp, de 50 de ani, concubinul ei, dar niciodată nu a cerut ajutor sau emiterea unui ordin de protecție.

În urmă cu câteva zile femeia a fost agresată și, deși ambulanța și poliția au venit la domiciliul său, a refuzat internarea și ajutorul autorităților. 

„Era vorba de o femeie de 51 de ani care era într-o stare deplorabilă, fusese bătută, agresată de concubin. Femeia era căzută în baie cu traumatism cranian, dar şi cu multiple alte traumatisme şi echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat şi sprijinul poliţiei. La toate insistenţele noastre pentru pacientă să fie transportată la spital, ea a refuzat“, a explicat medicul Mihai Polinschi, director medical al SAJ Galaţi, scrie monitoruldegalati.ro.

CITEȘTE ȘI: BRAZILIA E ȘOCATĂ! O DEPUTATĂ CARE A ADOPTAT 50 DE COPII ȘI-A UCIS SOȚUL! LA CRIMĂ AU PARTICIPAT ȘI UNII DINTRE FIII EI

Bărbatul a fost arestat

A doua zi după bătaie, bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că femeia a leșinat. Ambulanţa şi poliţia au mers din nou la aceeaşi adresă, însă, din nefericire, după 40-45 de minute de resuscitare, a fost declarat decesul

Individul, taximetrist de meserie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și acuzat de omor comis împotriva unui membru al familiei. 

„Inculpatul a aplicat concubinei sale, o persoană de 52 de ani, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele inclusiv în zone vitale ale corpului cauzându-i traumatisme grave care au condus la decesul victimei. Nu s-a cerut ordin de protecţie deşi mai demult femeia ar fi fost agresată în repetate rânduri, dar nu s-a cerut niciodată acest ordin“, a declarat Liliana Istrate, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

VEZI ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR ÎN BÂRLAD! UN BĂRBAT S-A SINUCIS ÎN TIMPUL UNUI LIVE PE FACEBOOK. CUM AU REACȚIONAT OAMENII CARE AU VĂZUT IMAGINILE TRAUMATIZANTE)

Foto: pixabay.com