Femeile incearca pe parcursul vietii 572 de stiluri de machiaj si 228 de diete

Publicat: 08/08/2013 | 17:43
Femeile incearca pe parcursul vietii 572 de stiluri de machiaj si 228 de diete

Femeile isi schimba, pe parcursul vietii, in medie, de 21 de ori cariera, incearca 572 de stiluri de machiaj si coafura, isi schimba garderoba de 298 de ori si incearca 228 de diete, potrivit rezultatelor unui studiu realizat in Marea Britanie.

Momentul adevarului! Bianca Dragusanu s-a fotografiat fara machiaj! A aruncat internetul in aer cu aceasta poza: „Esti frumoasa”

De asemenea, potrivit sursei citate, femeile incearca, in medie, 1.503 tipuri de exercitii fizice si invata, pe parcursul vietii, 131 de noi indeletniciri.

Totodata, femeile dedica o mare parte din timp largirii orizonturilor lor culturale, vizitand, in medie, 263 de atractii de gen, precum muzeele si galeriile de arta.

Femeile petrec in medie 15 zile din viata citind carti de dezvoltare personala, peste 17 zile pentru a urma cursuri de specializare necesare profesiei pe care o practica si peste 16 zile pentru a invata lucruri noi, precum fotografiatul sau limbile straine.

In general, femeile incearca sa-si imbunatateasca propriul stil de viata, avand ca surse de inspiratie prieteni, membri ai familiei, colegi influenti si retele de socializare.

Femeile devin motivate si isi doresc sa-si imbunatateasca stilul de viata in functie de evenimentele care se petrec in activitatea lor cotidiana.

Astfel, 28% dintre femei cauta sa isi imbunatateasca caracterul in momentul in care incep o noua relatie, 39% cand se apropie de o cotitura in viata, precum implinirea varstei de 30 de ani, iar 31% in momentul in care isi gasesc un nou serviciu.

In topul 5 al modificarilor in stilul de viata se afla, in ordine, exercitiile fizice si dieta (101 zile), garderoba (29 de zile), dantura (15 zile), coafura si machiajul (21 de zile), largirea orizontului cultural (26 de zile).

Studiul a fost realizat la cererea Sure Compressed, o companie de produse cosmetice.

R.N.

Banner

Citește și...