„Fete virgine? Nu exista asha keva exista doar fete kare nu lau intalnit pe Marean” Faceti cunostinta cu Marean Distrugatorul!

Publicat: 19/06/2014 | 00:39
„Fete virgine? Nu exista asha keva exista doar fete kare nu lau intalnit pe Marean” Faceti cunostinta cu Marean Distrugatorul!

Fernando de la Caransebes, taranul cu Maserati sau Mihaita din Berceni sunt istorie! Marean Distrugatorul este revelatia momentului. Cel mai neaos playboy de la tara face ravagii printre domnisoare...pe o retea de socializare.

Pe asta se bazeaza Marean Distrugatorul de fiecare data cand abordeaza cate o domnisoara de teapa lui. Si chiar pare sa aiba succes. Cel putin asa reiese din postarile sale, aproape zilnice, de pe un site de socializare.

Marean Distrugatorul

La prima vedere, am zice ca Marean Distrugatorul chiar cu asta se ocupa: sa scape domnisoarele de feciorie.  Iar tinerele, pesemne ca se strang buluc, mai ales cand vad ca Marean lucreaza chiar la „Fabrica de fericire”, acolo unde s-a investit pesemne direct intr-o pozitie de conducere. Nu de alta, dar tindem sa credem ca este unicul angajat…la fabrica imaginara.

Marean Distrugatorul spune despre el ca lucreaza la
Marean Distrugatorul spune despre el ca lucreaza la „Fabrica de fericire”

E drept, il ajuta si fizicul muncit mai degraba in bataia soarelui, pe vreo plantatie de cartofi. Norocos baiat! A impuscat astfel doi iepuri dintr-o lovitura: un bronz natural de exceptie, cum nici la cel mai performant solar nu l-ar fi putut obtine si, piesa de rezistata….un trup la care multi astfel de Don Juani viseaza.

Marean Distrugatorul

Marean Distrugatorul

Mai mult decat atat, despre acest Marean Distrugatorul, asa cum isi spune chiar el, se poate spune si ca este un adevarat gentleman. Ofera flori tuturor fetelor cu care se intalneste…E drept, flori de plastic, dar vorba aceea: intentia conteaza!

Marean Distrugatorul

Sa nu mai vorbim insa despre comentariile pe care acest pretendent la titlul de „barbat bine” le adauga la fiecare fotografie postata. Sunt de-a dreptul „ravasitoare”.

Marean Distrugatorul

Am omis insa un detaliu foarte important. Marean a studiat intensiv pentru a ajunge la nivelul de a-si permite sa aiba oricand, orice doamna sau domnisoara.

Marean Distrugatorul, la varsta de 17 ani
Marean Distrugatorul, la varsta de 17 ani

Ar fi studiat la unicul si inegalabilul liceu de smecherie si prosteala pe fata, asa cum spune chiar el pe o retea de socializare.

CITESTE SI:

Mihaita din Berceni s-a apucat de muzica! Razi cu lacrimi dupa ce o sa vezi VIDEO-ul asta: „Pentru toata lumea, pentru toti fanii”

VIDEO Ai crezut ca Fernando de la Caransebes e rupt din Rai? Stai sa o vezi pe mama lui!

VIDEO „Taranul cu Maserati” loveste din nou! Vezi cu ce se mai „lauda”!

A.A.

Citește și...