Fetele din La Bloc s-au reunit! Cosoi, Rogoz si Tili Niculae din nou impreuna! Vezi ce dezvaluiri au facut!

Publicat: 08/04/2015 | 22:48
Fetele din La Bloc s-au reunit! Cosoi, Rogoz si Tili Niculae din nou impreuna! Vezi ce dezvaluiri au facut!

Au facut istorie in celebrul serial La Bloc, dar acum fiecare dintre ele au luat-o pe drumuri separate. Meseria de mama a devenit cea mai importanta pentru doua, singura ramasa inca nemaritata este Laura Cosoi.

De sapte ani nu au mai fost vazute impreuna la televizor, dar separat fiecare are o cariera de invidiat. Show-ul de comedie le-a propulsat direct in inima romanilor, iar fetele s-au dezbracat de secrete si au spus totul despre perioada La Bloc.

Fetele de La Bloc s-au reunit intr-o emisiune TV
Fetele de La Bloc s-au reunit intr-o emisiune TV

Cu primii bani castigati Tily i-a pus mamei termopane

Cele trei s-au cunoscut in platoul emisiunii, iar de atunci au ramas prietene. “Suntem personalitati diferite. Chiar ne-am inteles, am fost ca o familie, ne spuneam toate secretele, stiam tot”, a spus Dana Rogoz.

Tili Niculae

“Eram un copil care am pornit la 16 ani, semnasem un contract, ai mei aveau salarii foarte mici, iar cand m-am angajat prima oara i-am pus mamei termopane si mama era super incantat, ca am putut sa schimbam geamurile. Tanjeam cand veneau fetele cu cate un parfum, ca eu strangeam bani pentru ai mei”, a spus Tili Niculae.

Dana Rogoz

Dana Rogoz cumpara electrocasnice

Cat despre Dana Rogoz, actrita a povestit ca primii bani pe care i-a castigat din La Bloc i-a investit in electrocasnice. “Era mai tarziu, eu eram interesata de electrocasnice, cumparam pentru casa”, a spus in emisiunea Tv Dana Rogoz.

Laura Cosoi

————————————————————————————-

CITESTE SI

Tili Niculae traieste o drama cu fiica ei! „De fiecare data simt ca o pierd! Stau in genunchi si o implor sa deschida ochii”

A inceput sa munceasca la 16 ani! Uite ce a facut Tili Niculae cu banii de „La Bloc” si ce spune despre fostii colegi!

Tili Niculae a gasit secretul unei siluete de invidiat! N-ai sa crezi cum a reusit sa slabeasca 30 de kilograme in timp record

———————————————————————————–

Cat despre Laura Cosoi, ea a povestit ca banii castigati ii investea in ea, mai exact in chirie, haine si mancare. “Banii pe care ii castigam ma intretineam, plateam chirie, am lasat tot acasa. Acum uitandu-ma in urma mi se pare ca am facut un gest inconstient, dar am jucat cartea potrivita”, a spus Laura Cosoi. (sursa foto Kanal D)(Alex Saulea)