Fie vreme buna, fie vreme rea… VEZI ce se intampla acum in “Stefan cel Mare”! Chiar si Negoita a pus mana pe lopata!

Publicat: 26/10/2014 | 15:42

Dinamovistii au tras din greu pentru a putea curata zapada care s-a asternut peste gazonul stadionului din “Stefan cel Mare”. La actiunea de deszapezire a participat si Ionut Negoita, cel care a pus mana pe loptata si si-a ajutat subalternii.
 

Ninsoarea care a cazut in Bucuresti sambata si duminica le-a cauzat mari batai de cap oficialilor dinamovisti. Astfel, cum “cainii” au programat meci, astazi de la ora 17:30, impotriva celor de la Pandurii Targu Jiu, in “Stefan cel Mare” a inceput o cursa contracronometru pentru curatarea suprafetei de joc.

Oamenii au tras din greu sa indeprteze zapada de pe gazon
Oamenii au tras din greu sa indeprteze zapada de pe gazon

Daca in trecut de acest lucru se ocupau detinutii de la Rahova sau de la Jilava, acum, conducatorii ros-albilor au fost luati prin surprindere de precipitatiile din octombrie si nu au mai avut timp sa solicite forta de munca la penitenciar.

Oamenii din club au fost chemati de acasa pentru a da la lopata
Oamenii din club au fost chemati de acasa pentru a da la lopata

In aceste conditii, inca de la primele ore ale diminetii, oficialii au sunat oamenii din club, iar maseuri, soferi, ingrijitori sau chiar si cei care de obicei lucreaza in biroruri au pus mana pe lopeti si au pornit la treaba. Coplesiti de volumul mare de munca, intr-un sfarsit, sefii au apelat la muncitorii unei firme de salubritate.

Si Negoita a dat la lopata

CANCAN.ro a aflat ca printre cei care au venit la stadion pentru a da o mana de ajutor s-a aflat si actionarul majoritar, Ionut Negoita. Dupa ce a dat sfaturi, acesta nu a ezitata sa puna mana pe lopata, astfel ca, in jurul orei 15:30, cu doua ore inainte de startul meciului, gazonul era in totalitate curatat, iar muntii de zapada au fost mutati pe pista de atletism.

Mai multi angajati ai unei firme de salubritate au venit pentru a-i ajuta pe dinamovisti sa indeparteze zapada
Mai multi angajati ai unei firme de salubritate au venit pentru a-i ajuta pe dinamovisti sa indeparteze zapada

 

CITESTE SI:

Inca o Cenusareasa se pregateste sa devina regina in imperiul de 100.000.000 E al fratilor Negoita! Ionut iubeste o studenta!

Rotariu a pus pe jar vestiarul lui Dinamo! Ce premiu a primit de la sefi si ce i-a nemultumit pe ceilalti jucatori!

 

Ce se intampla cu zapada din tribuna?

Zapada a fost mutat pe pista de tartan a stadionului
Zapada a fost mutat pe pista de tartan a stadionului

Daca gazonul a fost curatat in cele din urma, zapada a ramas pe scaunele din tribune sau pe scarile de acces. Acest lucru le poate aduce probleme oficialilor din “Stefan cel Mare, observatorul partidei si fortele de ordine avand dreptul sa nu permita startul meciului in cazul in care siguranta suporterilor si a jucatorilor este pusa in pericol. “Zapada i-a luat prin surprindere pe organizatori.Daca, intr-un final, de pe teren a fost indepartat stratul de omat, in tribune a ramas foarte multa zapada. In aceste conditii, observatorul si cei de la Jandarmerie se pot opune inceperii meciului, mai ales daca fanii pot aruca bulgari spre suprafata de joc”, a spus, ieri, unul dintre oficialii lui Dinamo.

Totusi, tinand cont ca in “Groapa” distanta dintre tribune si teren este considerabila exista sanse minime ca meciul sa nu se dispute.