Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat deja în vila regretatei actriţe: „Vrea să îi scoată hainele la licitaţie!” Doina Maximilian a fost marea absentă de la parastasul organizat de colegii mamei ei

Publicat: 05/02/2018 | 10:21

Weekend-ul trecut, a avut loc parastasul Stelei Popescu. Comemorarea a fost organizată de primul soţ al Stelei, Dan Puican (83 de ani), regizor şi actor. La restaurantul chinezesc din buricul Capitalei, acolo unde s-a făcut pomana, invitaţii au depănat amintiri, dar au deschis şi subiectul unor „bârfe” care u vizaun în principal pe Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actriţe.

Doina Maximilian nu a răspuns la telefon când a fost sunată pentru a fi invitată la pomană, gest care a reuşit să îi enerveze foarte tare pe colegii şi prietenii Stelei Popescu. Vecinii susţin că relaţia dintre marea actriţă  şi fiica ei adoptivă nu ar fi fost una deloc roz. Neavând alte rude în viaţă, Stela i-a lăsat acesteia toată averea, printre care trei case.  Pe lângă asta, Stela Popescu i-a încredinţat Doiniţei şi o afacere de jumătate de milion de euro, mai precis un bloc de trei etaje, imobil recent construit, chiar în buricul Bucureştiului. (Citeşte şi Deşi are probleme de sănătate, Alexandru Arşinel a venit primul la parastasul Stelei Popescu! Actorul, împietrit de durere la slujba de comemorare)

„Doina s-a mutat deja în casa unde stătea Stela, la o săptămână – două după moartea ei. Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu. A cumpărat şi mansarda vilei. Acolo stătea un domn care a murit.

În 2017, înainte de moartea Stelei, Doina a vândut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsonieră şi-a cumpărat mansarda. Am auzit că vrea să scoată la licitaţie şi hainele Stelei Popescu. Plus că ea nu ar fi înfiată de la 16 ani, aşa cum se spune. Am înţeles că, în acte, abia pe la vârsta de 40 de ani a fost adoptată”, a declarat un vecin de-ai Doinei Maximilian, potrivit click.ro.

Citește și...