Fiica lui Aurelian Preda a vorbit sincer despre sarcină şi inelul de logodnă: „Îmi doresc să…”

Publicat: 15/01/2018 | 08:45
Ana-Maria, fiica regretatului Aurelian Preda, şi Nicuşor Iordan au fost au vorbit despre relaţia lor şi au dezvăluit cine face primul pas spre împacare atunci cand se ciondănesc. Ana-Maria Rosa a lămurit şi misterul „sarcinii”, dar şi a inelului de logodnă de pe degetul ei. Nicuşor Iordan susţine că o protejează pe Ana-Maria aşa cum ştie mai bine.
  

„Am fost şocată când am văzut că s-a scris că sunt însărcinată. Eu am 17 ani. Sunt sigură că sunt foarte multe fete care poate-şi doresc copil la această vârstă, dar eu nu sunt una dintre aceste fete şi deocamdată, fiind în clasă a XII-a, îmi doresc să termin Bacalaureatul cu notă mare, să-l bucur pe tatăl meu acolo unde este şi să-mi continui carieră muzicală. ​ Da, m-am îngrăşat, am avut o perioada…  probabil şi din cauza stresului… când poate nici nu m-am putut abţine de la mâncare. Cert este că am reuşit să mai dau jos câteva kilograme şi continui să fac acest lucru pentru că trebuie. ”, a povestit fiica lui Aurelian Preda, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, tânăra a ţinut să lămurească şi zvonurile despre „măritiş”: „Am primit un inel de la iubitul meu, de Ziua Îndrăgostiţilor. Iar celălalt inel este de la mamă. Niciunul din inele nu este de logodnă. Aşadar de măritat nu mă mărit acum. Va dura o perioadă destul de lungă până mă voi gândi la acest lucru. Iar copil nu am de gând să fac curând”.

Citește și...