Fiica lui Carmen Harra l-a convins s-o ia de nevastă. Bomba-sexy ne-a povestit cum a ”pescuit” un milionar!

Publicat: 29/05/2016 | 23:24

N-ai zice că sunt mamă şi fiică, dar Carmen se pregăteşte să devină soacră mică. Venite în ţară pentru câteva zile, clarvăzătoarea Carmen Harra şi fiica ei Alexandra, s-au dezbrăcat în camera de hotel, in faţa camerei de filmat, fără nicio jenă. Secret după secret au aruncat de pe ele, însă nici în ruptul capului n-au vrut să spună cine e milionarul care urmează să se căsătorească cu Alexandra şi care le face mai fericite oferindu-le diamante şi excursii de lux.

Cele două americance au venit în ţară împreună dar vor pleca separat. Alexandra n-a putut să stea la mii de kilometri distanţă de iubitul ei decât trei zile. Ne-au primit în camera lor de hotel unde am găsit pe pat şi un bărbat dezbrăcat şi bine lucrat. “Oh my God!!! E trupul unui bărbat! Să iau un pic de aici, din the best part! Delicious! E delicios, e un bărbat delicios!”, a spus Alexandra după ce a testat din trupul de marţipan. 
Carmen şi Alexandra Harra au devorat trupul unui bărbat din marţipan
Carmen şi Alexandra Harra au devorat trupul unui bărbat din marţipan
Cele două prietene au împărţit fără nicio problemă acelaşi trup de bărbat dar nu şi cosmeticele: „Mama poartă nişte rujuri de parcă trebuie să i se vadă buzele din avion.”, a spus Alexandra Harra. 
De vreo trei ani li s-a alăturat şi un domn misterios cu care Alexandra e la un pas de căsătorie. Mama soacră a fost cucerită din start cu gesturile galante ale viitorului ginere.
 
„Îmi spune mama, mă sună şi mă întreabă mamă ce faci. Îmi face cadouri foarte scumpe. A venit de ziua mea de naştere cu o brăţară bătută în diamante, nişte cercei uriaşi cu diamante. A zis: plecăm în Bahamas, ţi-am luat bilet, am luat şi o vilă, 5 mii de dolari pe noapte, am luat vaporul, vii cu noi. Nu mergem fără tine”, a mărturisit Carmen Harra în emisiunea Cancan.ro
Iubitul Alexandrei le cadoriseşte pe cele două Harra cu bijuterii extrem de scumpe
Iubitul Alexandrei le cadoriseşte pe cele două Harra cu bijuterii extrem de scumpe
Şi pe degetul Alexandrei a apărut diamantul minune, dar şi alte obiecte la fel de scumpe şi de sclipitoare.
Carmen: Are în jur de vreo 4 k, i-a dat şi un ceas Rolex cu diamante, mai multe ceasuri de valoare, de aur. Tot timpul i-a făcut atenţii în toate felurile.
Rep: El îţi cere să-i oferi alte comori în schimb? Mă refer la copii. 
Alexandra: Da, el vrea copii, vrea gemeni.
Carmen: Îmi mulţumeşte în fiecare zi că i-am dat-o pe Alexandra şi tot timpul spune că el nu este destul de bun pentru ea.
Rep: Dacă tot îl ţineţi la secret, poţi să-mi spui măcar ce ocupaţie are, am înţeles că e om de afaceri. 
Alexandra: Da, e om de afaceri, e super inteligent, e cu câţiva ani mai mare ca mine. Nu, nu e dur deloc, e loving. Foarte iubăreţ. Adevărul este că eu l-am pescuit, l-am văzut la o petrecere şi am simţit ceva special când l-am văzut. M-am dus la el, i-am zis hi, eu sunt Alexandra, cu ce te ocupi… şi nu mi-a dat atenţie. M-a văzut şi cu un tatoo, eram blondă şi el a crezut că sunt un party girl. Şi nimeni nu ştie că ce fac eu e că scriu toată ziua, mă duc la sala de gym, fac de mâncare, sunt foarte în banca mea. Aşa cum mă vedeţi cu corpul voluptos, nu sunt party girl, nu beau, nu fumez, nu iau droguri, sunt ca o bunică. A ştiut că am pozat în Playboy şi a zis asta ce vrea de la mine, nu e serioasă. Şi i-am dovedit că sunt foarte serioasă şi little by little l-am cucerit.
Iubitul Alexandrei şi-a luat şi viitoarea soacra într-o vacanţă de lux
Iubitul Alexandrei şi-a luat şi viitoarea soacra într-o vacanţă de lux
N-au stabilit concret data nunţii şi nu exclude varianta de a se mărita în România. Mai ales că tot aici i-a ieşit în cale şi rochia de mireasă. Cele două se completează perfect şi pe plan profesional. Scriu cărţi împreună în care oferă sfaturi de viaţă. Separat, Carmen consiliază americanii într-un show de radio iar Alexandra are o rubrică într-o gazetă.
Alexandra şi Carmen Harra dau lecţii de viaţă în cărţile pe care le scriu
Alexandra şi Carmen Harra dau lecţii de viaţă în cărţile pe care le scriu
Alexandra: Îmi place foarte mult cariera mea, n-aş face nimic altceva pe pământul ăsta decât să ajut alţi oameni.
Carmen: Cel care are har la scris este Alexandra, nu eu. Noi venim cu idei, cu concepte noi, oamenii le citesc.
Citește și...