Fiica lui Fane Spoitoru a încins plaja! Cum arată Claudia în costum de baie!

Publicat: 02/08/2017 | 11:35

Claudia, fiica lui Fane Spoitoru, a dat Italia, acolo unde locuieşte alături de soţul ei şi de cei doi copii, pe chefurile de pe litoralul românesc. Bruneta a venit săptămâna trecută în România, iar weekendul l-a petrecut la mare, unde a făcut senzaţie pe o plajă din Mamaia. (CITEŞTE ŞI: Au intrat peste ea în casă şi… Văduva lui Fane Spoitoru, dată afară din vila în care a locuit cu interlopul!)

Seara, Claudia a petrecut alături de prieteni, la un club exclusivist, unde a concertat Loredana, iar apoi a plecat cu apropiaţii ei la un after-party extravagant pe plaja milionarilor. (VEZI AICI: E război între moştenitoarele interlopului! Fiica lui Fane Spoitoru o acuză pe văduvă că a furat averea!)

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în exclusivitate cu fiica cea mică a lui Fane. Claudia arată la fel de bine ca pe vremea când era model, deşi acum are două fetiţe, Antonia, de un an şi jumătate, şi Ariana, în vârstă de patru ani.

Pe 17 aprilie 2016, interlopul Ion Titişor, zis Fane Spoitoru, era condus pe ultimul drum şi înmormântat regeşte în cavoul familiei sale de la Cimitirul Bellu. (CITEŞTE ŞI: Interlopul a fost condus pe ultimul drum ca un… Nu-ţi va veni să crezi ce număr avea maşina mortuară)

Dispariţia neaşteptată şi faptul că decesul său a survenit în străinătate, la o clinică din Israel, a transformat moartea lui Fane Spoitoru într-un eveniment de interes naţional. Trei zile şi trei nopţi, cât a durat priveghiul, la căpătâiul lui Fane au venit pe rând cei mai cunoscuţi manelişti, care i-au cântat cântece de jale, şi s-au aflat în permanenţă văduva sa, prietenii din lumea interlopă, rudele şi cei trei copiii ai săi. (VEZI ŞI: Parastas cu cântec la un an de la moartea lui Fane Spoitoru! Ce s-a întâmplat la mormântul acestuia în faţa prietenilor şi a familiei)

Citește și...