Filmări exclusive. Ilie & Brigitte au ”udat” divorţul cu un şpriţ alb sec!

Publicat: 14/07/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt împreună, după ce bruneta a anunţat că divorţează de fostul tenismen. Cei s-au întâlnit la un restaurant din Herăstrău, unde au "udat" separarea cu un şpriţ alb sec. (VEZI ŞI: Brigitte Năstase îi adresează cuvinte grele Amaliei Năstase: "Nu sunt geloasă pe balene ramolite")

Brigitte Năstase a anunţat, în cursul zilei de miercuri, că a decis să pună punct căsniciei cu Ilie Năstase, din cauza fostei soţii a acestuia, Amalia. Bruneta susţine că Ilie i-a dăruit fostei consoarte sume importante de bani şi o maşină (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

La doar câteva ore distanţă de la anunţ, cei doi s-au întâlnit la un restaurant de lux din Capitală, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ales să petreacă seara în binecunoscuta “La Brasserie”, în compania unor prieteni.

Cuplul a “udat” divorţul cu un şpriţ alb sec de calitate, iar atmosfera a fost, surprinzător, una liniştită. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au stat unul lângă celălalt, însă nu au existat momente tandre între ei. Semn clar că bruneta încă pare decisă să rupă căsătoria cu fostul mare tenismen.

Rămâne, însă, de văzut dacă Brigitte va merge până la capăt. Pentru că nu este prima oară când a anunţat că este hotărâtă să divorţeze. De-a lungul timpului, între cei doi au existat multe momente tensionate, dar, de fiecare dată, au trecut peste ele şi s-au împăcat. Iar şpriţul de miercuri seara ar putea fi primul semnal că lucrurile ar putea reveni la normal. (VEZI AICI: Abia ce anunţase că divorţează de ILIE, că BRIGITTE şi-a şi scos la vedere posteriorul tunat şi a ieşit în oraş la distracţie!)

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase sunt poate unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz. “Nasty” a fost mereu o personalitate vulcanică, însă, în 2010, fostul tenismen şi-a găsit… naşa, bruneta timişoreancă punându-i inima pe jar şi devenind, în cele din urmă, soţia lui.

Citește și...