Finalistii MasterChef, gata de atac! Au furat meserie de la chef-ul Florin Dumitrescu si se pregatesc sa-i ia locul!

Publicat: 17/11/2012 | 23:00
Finalistii MasterChef, gata de atac! Au furat meserie de la chef-ul Florin Dumitrescu si se pregatesc sa-i ia locul!

Alex si Bogdan au lucrat cateva luni sunt indrumarea Chef-ului Florin Dumitrescu, de la care au invatat adevarata meserie. Pentru ca mereu si-au dorit un restaurant doar al lor, acum si-au implit visul si vor gati in propra bucatarie

Alex Petricean a primit porecla de D'Artagnan
Alex Petricean a primit porecla de D’Artagnan

Alex Petricean zis si D’Artagnan si Bogdan Alexandrescu, Dexter, au avut sansa ca dupa terminarea show-ului Masterchef sa fie cooptati in echipa lui Florin Dumitrescu, in restaurantul din Bucuresti unde este Chef. Cei doi au fost “mainile ajutatoare” ale bucatarului sef, “furand ” astfel meserie. Asa se face ca, de curand, cei doi, impreuna cu un alt asociat, au deschis un restaurant select in “inima” Capitalei, acolo unde bucatarii vor pregati retete unice, dupa bunul plac.

Bogdan Alexandrescu si-a dorit mereu sa-si puna in valoare retele proprii
Bogdan Alexandrescu si-a dorit mereu sa-si puna in valoare retele proprii

Atat Alex cat si Bogdan au gandit un restaurant de tip fusion care reinterpreteaza mancarea romaneasca si internationala prin viziunea celor doi. Bogdan si Alex au fost finalisti la show-ul culinar Masterchef si vor ca toata experienta dobandita acolo sa o poata folosi in bucataria localului lor. “Noi, D’ Arty si Bogdanel va declaram solemn ca au mai ramas putine momente pana cand proiectul ce ne-a rapit mintile pentru structurarea sa se va apropia de sfarsit. Suntem gata sa iesim in lume cu “copilul” nostru! E minunat de aratos, ciudat de unic, curios de gustos, suparator de vesel si ne reprezinta cu stoicism personalitatea. Suntem convinsi ca v-am starnit interesul, asa ca declaram deschisa campania “AMR””, a impartasit Alex prietenilor virtuali.

Denisa Macovei

Citește și...