Fiul Ilenei Ciuculete, despre tentativa de sinucidere: ”Am fost dezamăgit, dar…”

Publicat: 23/10/2017 | 23:13
Fiul Ilenei Ciuculete, despre tentativa de sinucidere: ”Am fost dezamăgit, dar…”
Au apărut zvonuri conform cărora a vrut să se sinucidă! Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, a ţinut să facă unele precizări.
 
El a recunoscut că nu s-a simţit bine într-o perioadă, că a fost în depresie, dar nici prin gând nu i-a trecut să recurgă la actul capital. 
 
„E exagerat. Am fost supărat, am fost dezamăgit. Viaţa e un dar de la Dumnezeu. Am avut căderea după ce am aflat de clauza aia, în 2012. Trebuia să îi dau domnului Galeş 420 de milioane. S-a rezolvat după scandalul televizat. De aici până la a te sinucide… exclus asta! Eu sunt o persoană foarte puternică şi ambiţioasă. Eram în depresie. Îmi venea să plâng”, a spus Mugurel Sfetcu, în direct la Agenţia VIP. 
 
„Lângă noi este biserica Sfinţii Arhangheli, se construieşte o capelă. M-am dus… să ajutăm fiecare cum putem. M-a rugat părintele să depun un pomelnic. L-am trecut şi pe Cornel. Toţi greşim în viaţă”, a mai spus Mugurel. 
 
„Îmi pare rău pentru că nu am petrecut mai mult timp împreună. Eu sunt convins ca ea a vrut în toţi aceşti 26 de ani. Ultima dată de Crăciun am zis uite, mă, încep să revină lucrurile la normal şi la noi. (…) Noi nici la ora actuală nu ştim de ce a murit. Nu am văzut certificat de deces”, a mai povestit fiul Ilenei Ciuculete. 
 
Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. 
Citește și...