Fiul Irinei Loghin vorbeste deschis despre presupusa lui iubita. „Nu se pune problema sa fiu logodit”

Publicat: 17/02/2015 | 14:37
Fiul Irinei Loghin vorbeste deschis despre presupusa lui iubita. „Nu se pune problema sa fiu logodit”

Ciprian Loghin, fiului celebrei cantarete de muzica populara, Irina Loghin, vrea sa faca precizari cu privire la femeia cu care a fost fotografiat zilele trecute. Barbatul sustine ca nu este implicat in nicio poveste de dragoste.

Dupa ce CANCAN.RO l-a fotografiat in compania unei domnisoare despre care s-a vehiculat ca ar urma sa devina nora Irinei Loghin, tanarul a tinut sa precizeze ca nu se pune problema sa-si schimbe inca statutul, dar mai ales ca, nu toate femeile care il insotesc ii sunt neaparat iubite.

Ciprian este fiul cantaretei Irina Loghin
Ciprian este fiul cantaretei Irina Loghin

Nu vrea sa renunte la burlacie

Ciprian Loghin nu se simte pregatit sa renunte la burlacie si, mai mult, sustine ca nu toate femeile cu care se afiseaza fac parte neaparat din viata lui. „Femeia cu care am fost fotografiat de colegii vostri nu este nici de departe nora mamei mele. Nu s-a pus niciodata problema sa ma logodesc sau sa ma insor. In momentul de fata sunt un barbat fara obligatii, iar femeile cu care ma afisez sunt prietenele mele, fac parte din anturajul meu, dar nimic mai mult”, a declarat pentru CANCAN.RO, Ciprian Loghin. 

CITESTE SI:

Ciprian, fiul Irinei Loghin stie unde este cainele lui Leo de la Strehaia! Vezi aici ce a declarat la CANCAN TV!

Anunt-soc facut despre starea de sanatate a Irinei Loghin! Ce se intampla acum cu picioarele „Reginei Muzicii Populare”

Tanarului ii place sa se distreze la maximum
Tanarului ii place sa se distreze la maximum

A incercat sa nu se foloseasca de numele mamei sale

Desi are o mama indragita de toata populatia Romaniei, tanarul a incercat sa nu se foloseasca de acest avantaj. Ciprian Loghin Cernea si-a dorit sa isi cladeasca singur o cariera, dar mai ales sa isi castige singur banii. Barbatul in varsta de 38 de ani a facut bani buni din contructii de vile, ceea ce ii permite sa duca o viata de lux. Lui Ciprian nu ii place sa se afiseze prea mult prin Bucuresti, motiv pentru care prefera sa mearga in vacante alaturi de gasca lui de prieteni.

 Denisa Macovei

Citește și...