Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații uimitoare: „Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”

Publicat: 08/09/2020 | 21:28
Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații uimitoare: „Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”

Fiul lui Brigitte Pastramă a făcut declarații uimitoare. Tânărul a povestit că mama lui l-a bătut, dar a dat totul uitării.

Brigitte Sfăt nu ar fi fost bătută de fiul ei, în urmă cu trei luni, atunci când bruneta a fost la poliție să-l reclame.

Robi spune că în realitate, lucrurile ar fi fost altfel. Băiatul spune că și-a scos certificat medico-legal și a vrut să-i facă plângere mamei lui.

Totuși, el a renunțat la acest plan și a rupt certificatul medico-legal de față cu Brigitte, scrie Wowbiz. 

Dezvăluirea, făcută în fața camerelor

„Am rupt certificatul medico-legal pentru că mi se pare o prostie să fie depuse plângeri între persoane din aceeași familie. Și doi la mână, știu că unde dă mama crește”, a povestit Robi.

Dezvăluirea a fost făcută în fața camerelor de luat vederi în cadrul reality-show-ului despre viața familiei Pastramă. 

„Cine te-a înjurat și tu mă băteai până te-a durut pe tine mâna? Și după…”, i-a reproșat acesta mamei sale.

Cu trei luni în urmă, Brigitte a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fiului ei, care ar fi chemat niște prieteni în casă, ar fi vandalizat imobilul și chiar ar fi lovit-o pe brunetă.

„Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, spunea vedeta atunci.