Fiul lui Hagi nu s-a putut abţine şi… Cum l-a înnebunit o ”viespe” topless pe fotbalistul Fiorentinei

Publicat: 08/07/2017 | 00:00

Dacă în urmă cu câteva zile vă povesteam că fiul lui Gheorghe Hagi a fost la un pas să defileze pe plajă gol-goluţ (GĂSEŞTI TOATE DETALIILE EXCLUSIV PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA), acum Ianis a avut parte de un nou moment care a reuşit să îl scoată din ritm. (VEZI ŞI: Fiica lui Gică Hagi, mesaj emoţionant după ce Viitorul a câştigat campionatul! Regele va citi asta cu lacrimi în ochi)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe Ianis Hagi la malul mării, unde a profitat de clipele mai lejere şi a stat la plajă. După incidentul în care i-a „fugit“ slipul pentru că a făcut mai multe „scheme“ în mare, fiul lui Gheorghe Hagi s-a ţinut mai aproape de şezlong.

A stat cât a stat, s-a bucurat de razele soarelui şi şi-a asigurat bronzul fin, iar, când i-a fost lumea mai dragă, a păţit-o din nou. Asta deoarece în clipa în care s-a ridicat, fiindcă, cel mai probabil, îl luase amorţeala, a dat cu ochii de o domnişoară brunetă. Şi nu doar că a dat cu ochii de ea, ci a admirat-o în toată splendoarea, parcă nevenindu-i să creadă că a fost tot timpul la un şezlong distanţă de el.

Ce i-a atras atenţia lui Ianis a fost desigur şi faptul că tânăra voia să se bronzeze uniform şi fără „dungile“ de la bretelele costumului de baie, aşa că a decis să facă plajă topless. Acest moment pare să îl fi dat peste cap pe fiul „Regelui“. Într-o secundă, parcă a „îngheţat“, deşi afară erau temperaturi caniculare. (CITEŞTE ŞI: Cum arată Kira Hagi, fiica celebrului Gică Hagi! Tânăra i-a moştenit zâmbetul larg)

Ianis Hagi, care va împlini 19 ani în octombrie, este legitimat din vara trecută la echipa italiană Fiorentina, la care şi Adrian Mutu şi-a pus amprenta. Deşi Ianis a avut doar două apariţii în Serie A, se pare că norocul îi va surâde în sezonul 2017-2018. Asta deoarece fiul „Regelui“ ar putea să îl înlocuiască pe Borja Valero, unul dintre jucătorii care ar urma să plece. (VEZI ŞI: Scrisoarea deschisă a lui Gheorghe Hagi. ”Eu m-am născut să câştig”)

Recomandarea CIAO.RO