Fiul vitreg al Gabrielei Firea, designer excentric la doar 23 de ani! Razvan este primul model androgin din România

Publicat: 20/06/2013 | 19:04
Fiul vitreg al Gabrielei Firea, designer excentric la doar 23 de ani! Razvan este primul model androgin din România

Răzvan Firea, fiul primului soţ al Gabrielei Firea, este primul model androgin din tara noastra. Intre timp, el a renuntat la cariera in modelling, pentru a se dedica creatiei vestimentare.

Lumea intoarce capul după el atunci când il vede, iar in străinătate oamenii in opresc pe stradă pentru a-l intreba de unde se imbracă.

Adoră să fie diferit si îşi asumă responsabilitatea aspectului fizic, desi nu se putine ori s-a spus despre el că ar fi femeie. Controversat si extravagant, Răzvan Firea sustine insă că ar trebui privit ca un bărbat.

razvan firea

„Mi se pare foarte important să arăti altfel decât cei din jurul tău. Nu putem să spunem că suntem unici si să arătăm toti la fel. Toată lumea ar trebui să fie mai curajoasă. In România oamenii se uită după mine, in străinătate mă opreste pe stradă si mă intreabă de unde mă imbrac. Când te imbraci, ca si in viata, trebuie să ai un simt al umorului. La mine asta se manifestă prin faptul că port haine care nu sunt neapărat foarte masculine. Nu mă gândesc că am o latură feminină atunci când pozez, dar im place ideea de a juca roluri, desi nu sunt actor. Dar modellingul nu a fost ceea ce imi doresc cu adevărat”, a declarat el la emisiunea Happy Hour.

razvan firea

Desi nu putini sunt aceia care il privesc cu ochi critici, Răzvan Firea indeamnă la tolerantă. „Cu cât suntem mai toleranti, cu atât avem o viaţă mai frumoasă. Dacă îţi consumi energia cu cei din jurul tău si esti impotriva lor, nu vei fi foarte fericit”, a completat el.

razvan firea

Acum, Răzvan Firea lucrează ca stilist la un magazin de lux, unde are un stand cu haine create chiar de el. „M-am deghizat pentru câteva zile, am imbrăcat haine banale, si mi-am dat seama că nu mi-a plăcut nici să trec neobservat. Nu m-am simtit sincer faţă de mine. Cred că sunt diferit, arăt altfel decât arată majoritatea băieţilor. Eu intotdeauna mi-am dorit ca felul in care mă manifest să fie unic, simt nevoia să mă exprim. In mod cert, oamenii ar trebui să mă vadă ca pe un bărbat. Intr-adevăr, am trăsături androgine, care mă pot face să arăt ca o fată, din cauza mediului in care lucrez am probabil si gesturi care sunt mai efeminate, dar până la urmă sunt bărbat. Dar sunt altfel decât majoritatea, iar de aici pornesc si presupunerile”, a incheiat Răzvan Firea.

razvan firea

razvan firea

 

C.V.

 

Citește și...