Flavia Mihăşan, implicată într-un accident în Capitală! Cum se simte acum asistenta TV

Publicat: 12/01/2018 | 17:31

Flavia Mihăşan a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe un bulevard din Bucureşti. În cadrul unei emisiuni, asistenta TV care se iubeşte cu blogger-ul Codin Maticiuc a povestit cum s-a petrecut incidentul, dar şi care este starea ei de sănătate.

Asistenta de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a făcut accident în timp ce se afla în traficul infernal din Capitală. Flavia Mihăşan a fost lovită de o tânără care se machia în timp ce era la volan, potrivit antena3.ro. Ajunsă la emisiune, vedeta a făcut dezvăluiri despre cum s-a întâmplat toată nebunia. Şi, potrivit spuselor sale, în loc să se enerveze din cauza evenimentului petrecut, ea s-a amuzat.

Mai mult, Flavia Mihăşan a fost cea care a liniştit-o pe cea care a provocat accidentul.

„Eram într- o intersecţie în Bucureşti, era oră 6 şi ceva seară şi era îngrozitor de aglomerat. M-am uitat în oglindă la doamnă din spate care se tot machia şi mă uităm şi zâmbeam şi m-am speriat că m-a lovit în spate, efectiv m-a bufnit râsul, a ieşit din maşină şi a venit la mine disperată şi i-am spus că este ok, suntem femei… Nici nu m-am uitat ce mi s-a întâmplat, atât de drăguţ mi s-a părut”, a povestit iubita lui Codin Maticiuc în cadrul unei emisiuni.

Citește și...