Florin Salam va fi expus la “muzeu”. Regelele manelor, pictat in marime naturala

Publicat: 15/04/2014 | 19:13

Statuia este aproape gata, doar tabloul mai lipsea, dar si asta a devenit recent realitate. Florin Salam, care isi spune briliantul Romaniei, a fost “reprodus” in marime naturala.

  
“Regele manelelor” are un nou motiv de bucurie, si asta pentru ca a devenit muza unui pictor. Iar artistul a decis sa-i faca un tablou lui Florin Salam, lucru care are putea starni invidia lui Adi Minune, nasul sau. Acesta nu are nici statuie, iar de expus, doar la nunti si botezuri. Pictura are 150x150cm,este ulei pe panza si foita de aur de 22 karate.

Privire neinteleasa

 

Florin Salam a fost pictat pe panza
Florin Salam a fost pictat pe panza

Salam este trist in pictura respectiva, fiind posibil ca tabloul sa fi fost realizat la scurt timp dupa scandalul drogurilor in care a fost implicat.  Sau poate asta a fost viziunea artistului, iar, la momentul potrivit, va dezvalui ce semnifica privirea lui Salam.   Nu este insa exclus ca  “Regele manelelor” sa se fi uitat  in jos dupa banii de la o nunta, cautand  pe cineva cu o matura si un faras sa-i stranga. Orice este posibil, artistii sunt firi neintelese!

 

CITESTE SI…Un nou episod in razboiul dintre impresarul lui Salam si Liviu Varciu

CITESTE SI…Salam s-a dus in Spania si s-a baricadat in camera de hotel.

Tabloul va fi expus, la statuie se lucreaza

Florin Bamboo

Pe Facebook s-a anuntat deja ca tabloul cu Florin Salam va fi expus, iar, nu peste mult timp, va fi dezvaluita locatia “pentru toti fanii adevarati”. 
In curand urmeaza sa fie gata si statuia manelistului, la care se lucreaza de zor. Ideea a pornit de la Florin Bamboo, impresarul din Spania al lui Salam.

salam

Acesta a fost gata sa scoata din buzunar cam 12 mii de euro pentru monument. “Regele manelelor” a mai fost “desenat” si impreuna cu Bety, fiica sa, aceasta fiind incantata de ceea ce a iesit.

foto:facebook

(B.G.)

 

Citește și...