Fosta soție a lui Daniel Pancu, acuzații grave la adresa fotbalistului

Publicat: 16/09/2020 | 12:24
Fosta soție a lui Daniel Pancu, acuzații grave la adresa fotbalistului

Fosta soție a lui Daniel Pancu i-a adus acuzații grave fotbalistului și e decisă să se răzbune pe acesta. 

După un mariaj de 22 de ani, Daniel Pancu și partenera lui de viață s-au separat. Relația lor a fost mereu una tumultuoasă și s-au despărțit de mai multe ori.

Fotbalistul și soția sa au fost la un pas de divorț în 2012, atunci când Mihaela susținea că el are mari probleme cu alcoolul, o înșală și devine agresiv verbal. 

Totuși, pentru că au doi copii, cei doi au decis să mai dea atunci o șansă mariajului. 

Acum câteva luni, Mihaela a intentat din nou divorț, susținând că este sătulă până peste cap de infidelitățile fotbalistului. 

Pancu are o iubită

Imediat după despărțire, antrenorul echipei Poli Iași a fost văzut în compania fostului model Andra Teodorescu.

Fosta soție a lui Pancu a fost deranjată că acesta și-a refăcut viața atât de repede. 

„Face tot felul de răutăți. Dacă Daniel se duce la mare cu Andra, ea află și imediat apare în zonă. Dacă vine el să își vadă copiii, ea imediat pune poze pe Facebook cu el. În plus, spune tuturor că Andra este o femeie cu moravuri ușoare și că este amanta lui Pancu de 20 de ani. El încearcă să nu bage în seamă toate aceste răutăți, iar Andra îl ajută enorm să și reușească. Știm cu toții faptul că el este un tip temperamental, dar femeia aceasta a adus în viața lui multă liniște, mult echilibru. Ambii speră că, la un moment dat, Mihaela se va obișnui cu ideea și că se va liniști”, au dezvăluit apropiați ai familiei Pancu, scrie impact.ro.