Fosta sotie a lui Pepe a flirtat cu fiul sefului LPF. Mario Iorgulescu a luat-o in brate, ea a zambit

Publicat: 03/02/2014 | 13:11

Fosta sotie a lui Pepe l-a dat uitarii pe Razvan, cel cu care s-a iubit timp de mai multi ani, si s-a distrat de minune in bratele lui Mario, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Bruneta a petrecut o noapte nebuna in club in compania acestuia si a zambit larg atunci cand tanarul a luat-o in brate.  Ea a fost insotita in club  de Raluca Macovei, prietena ei, dar si de studetul israelian Tommy, cu care s-a speculat ca are o relatie.

Mario Iorgulescu s-a tinut toata noaptea dupa Oana
Mario Iorgulescu s-a tinut toata noaptea dupa Oana

Vedeta a mers in club la sfarsitul saptamanii trecute, acolo unde l-a intalnit pe Mario Iorgulescu. Tanarul a pus ochii imediat pe bruneta si a trecut la atac. A

Fiul sefului LPF a luat-o pe bruneta in brate
Fiul sefului LPF a luat-o pe bruneta in brate

inceput sa-i spuna  cat de bine arata si sa-i faca o multime de complimente, iar in tot acest timp ea zambea.

Nu s-a dat batut

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Fiul sefului LPF nu s-a dat batut in momentul in care fosta sotie a lui Pepe dadea semne de plictiseala si nu-l mai asculta, ba dimpotriva, a continuat “atacul”.
Mario a continuat sa o bombardeze pe bruneta cu complimente si sa danseze pe langa ea, iar, la un moment dat, a luat-o pe brunetain brate.

Oana Zavoranu s-a distrat de minune in club
Oana Zavoranu s-a distrat de minune in club

Ea a ras, baiatul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a tras-o spre el si a inceput sa o mangaie, insa doar cu atat s-a ales. 
Dimineata, vedeta nu l-a invitat pe Mario sa plece impreuna, ci s-a urcat in masina impreuna cu prietenii ei si s-au dus sa manance.

 

 

MAI MULTE IMAGINI SI DETALII DESPRE FLIRTUL DINTRE OANA SI MARIO PUTEVI VEDEA NUMAI LA EMISIUNEA CANCAN. RO DE LUNI SEARA, CARE SE DIFUZEAZA LA POSTUL ACASA TV INCEPAND CU ORA 23.00

Citește și...