Fosta sotie a milionarului Uzonov a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru uciderea unui motociclist!

Publicat: 04/04/2013 | 13:19
Fosta sotie a milionarului Uzonov a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru uciderea unui motociclist!

Magistratii Judecatoriei Buftea au decis condamnarea Anamariei Uzunov la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce acesta a lovit mortal, cu masina, un motociclist, in 2010.

Desi conducea un Hummer in momentul producerii accidentului, Anamaria Uzunov a fost achitata de catre instanta pentru fapta de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana care nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus, pe motiv că faptei i-a lipsit unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii.

Anamaria Uzunov a fost condamnata la trei ani de inchisoare

Instanta a mai admis în parte acţiunile civile făcute de părţile civile Ion Truşcă şi Florica Truşcă şi a obligat-o pe fosta soţie a milionarului, în solidar cu Fondul de Protecţie al Victimelor Străzii, la plata către acestea a câte 8.528,41 lei şi 3.600 de euro, echivalent în lei la data plăţii, reprezentând daune materiale, şi a 50.000 de euro, echivalent în lei la data plăţii, reprezentând daune morale.

Judecătorul de caz a admis în parte şi acţiunea civilă a Gabrielei Putaru, căreia Anamaria Uzunov şi Fondul de Protecţie al Victimelor Străzii trebuie să-i plătească 9.000 de lei daune materiale şi 30.000 de euro daune morale, dar şi a lui Ionuţ Răducescu, căruia cele două părţi trebuie să-i plătească trei mii de euro, echivalent în lei la data plăţii, reprezentând daune materiale.
Decizia judecătoriei poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Fosta soţie a milionarului Eduard Uzunov a fost trimisa in judecata, în 10 noiembrie 2011, pentru uciderea fără intenţie a unui motociclist, în noaptea de 19 septembrie 2010, Parchetul stabilind că ea a schimbat brusc direcţia de mers a Hummer-ului pe care îl conducea şi nu a acordat prioritate, lovind în plin motocicleta.

(Mariana Apostol)

Citește și...