Foştii soţi Albu au ajuns spaima vecinilor! Scandal cu ţipete şi urlete de Sărbători!

Publicat: 03/01/2016 | 16:39
Foştii soţi Albu au ajuns spaima vecinilor! Scandal cu ţipete şi urlete de Sărbători!

Iulia si Mihai Albu au facut deliciul vecinilor de nenumarate ori, iar asta pentru ca dupa divort, cei doi nu au ramas in relatii foarte bune, iar comunicarea dintre ei este din ce in ce mai defectuoasa.

Iulia Albu a venit cu gaina la eveniment
Iulia Albu a venit cu gaina la eveniment

Au impreuna o fetita de sase ani si un trecut in care au bifat un mariaj esuat, iar in prezent , exceptand cele mentionatate, nu-i mai leaga nimic pe fostii soti Albu. Dupa divort, Iulia s-a focusat pe afaceri, care i-au mers struna. Atat site-ul personal, cat si cel de bijuterii creat recent ii aduc venituri considerabile, iar pe langa toate astea mai are contracte si cu diferite firme celebre. Nici Mihai Albu nu se plange, caci creatiile sale sunt la mare cautare si este cunoscut chiar si la nivel international pentru munca sa. Desi au succes pe plan profesional, pe plan personal, lucrurile stau prost in ambele tabere. Designerul de pantofi nu reuseste sa aiba o relatie stabila, iar Iulia incearca din rasputeri sa gaseasca barbatul potrivit, insa nici macar unul nu-i in masura sa-i stea alaturi.

mihai albu

Familia Albu e in razboi

Cat despre o posibila impacare intre fostii soti Albu, ei bine, vecinii sustin ca nu mai exista reconciliere in cazul lor, ba mai mult, Iulia si Mihai se cearta la cutite de nenumrate ori, iar pe scara blocului este un adevarat spectacol pentru cei care trec prin fata apartamentelor in care locuiesc. Iulia si Mihai stau in acelasi bloc, insa la etaje diferite. Cei doi fosti soti s-au mai atacat pana acum si in spatiile virtuale, insa altecatiile s-au terminat la fel de repede cum au inceput. Cand se intalnesc in bloc, Mihai si Iulia se mai cearta pe tema Mikaelei, vedeta TV ii reproseaza ca nu sta suficient cu fata, ia de acolo escaladeaza conflictul. Scandalul este aplanat de Mihai, cae cedeaza pimul de fiecare data. Asa s-a intamplat si de sarbatori, cand cei doi s-au ciondanit, in loc sa ia masa impreuna, macar de dragul vremurilor bune

mihai albu

Eva Stan

 

Citește și...