Principele Nicolae, implicat într-un accident rutier. “Voi face reclamație la Poliție!”

Publicat: 22/05/2018 | 12:16

Principele Nicolae ar fi fost implicat într-un accident rutier, marți dimineață, în București. Informația a fost postată, pe pagina personală, de un utilizator de Facebook. Acesta susține că la volan se afla nepotul Regelui Mihai. Totodată, bărbatul a oferit și unele detalii cu privire la coliziunea care ar fi avut loc pe DN1.

“[Vă rog share – caut martorii unui accident] Acum jumătate de oră am avut parte de un tratament ‘regal’. Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul către oras, am fost lovit de această mașină. Lovitură minoră, că traficul era blocat, dar suficient cât să nu mai pot deschide portbagajul. Nu am remarcat inițial îndoitura capotei așa sus, căutam lovitura mai jos, pe plăcuța de înmatriculare. Dar mi s-a sesizat de către pasagerii mașinii de pe banda alăturată, o mașină roșie.

Șoferul BMW-ului din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus că el nu a cauzat această pagubă, că eu aveam demult acea lovitură, că a remarcat-o înainte să mă lovească, și a plecat. Acum voi face reclamație la Poliția Daune ușoare, îl vor căuta pe Principe, așa e procedura. Dar aș avea nevoie sa îi găsesc pe martorii din mașina roșie, de lângă mine. Vă rog, share!!!”, a scris bărbatul, pe pagina lui de Facebook.

Conform Mediafax, care citează surse din cadrul poliției, Principele Nicolae ar fi fost, într-adevăr, implicat într-un accident. Ar fi fost vorba de o ușoară tamponare, care ar fost soluționată amiabil.

Citește și...