Fotbalistul Gabi Tamas, aproape de o condamnare pentru scandalul din holul blocului! Ce au decis judecatorii!

Publicat: 04/09/2014 | 00:23

Soarta fotbalistului Gabriel Tamas pare a fi pecetluita la procesul in care este judecat pentru ultraj si sfidarea politistilor de la ordine publica. Mai multi martori au relatat exact cum a provocat Tamas scandalul care l-a adus in fata judecatorilor.

Procesul in care fotbalistul risca ani buni de inchisoare a continuat ieri la Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, in lipsa protagonistului, care a preferat sa mearga in cantonament, convocat la lotul national de catree selectionerul Victor Piturca.
 

Martorii confirma scandalul

Magistratii au audiat insa un martor, un locatar al scarii unde Tamas a provocat scandalul, care a povestit exact ce a retinut si procurorul in rechizitoriu. Rosen Gustav a explicat ca l-a vazut pe Tamas in stare avansata de ebrietate, dupa sosirea echipajului de politie si ca a incercat sa se opuna retinerii.

Gabi Tamas este cunoscut drept un veteran al sportului cu sticla
Gabi Tamas este cunoscut drept un veteran al sportului cu sticla

 

Judecatorii I-au audiat deja pe doi dintre agentii de politie veniti atunci in fata locului, dar al treilea politist a refuzat sa se prezinte si este asteptat la urmatorul termen al procesului.

Gabi Tamas nu a reusit sa-si explice, in fata sectiei de politie, comportamentul
Gabi Tamas nu a reusit sa-si explice, in fata sectiei de politie, comportamentul

 

A “sutat” in usa blocului

Fotbalistul Gabriel Tamas risca chiar si 5 ani de inchisoare pentru sfidarea organelor judiciare, sau in cel mai bun caz amenda penala si munca in folosul comunitatii. In dimineata de 31 mai 2013, fotbalistul, mort de beat, a incercat sa intre in scara unui bloc din apropierea Guvernului, a spart usa de la intrare cu picioarele si s-a lungit pe scari, pe palierul de la etajul 1.

Fotbalistul a speriat-o pe femeia de serviciu, care a incercat zadarnic sa-l alunge cu matura
Fotbalistul a speriat-o pe femeia de serviciu, care a incercat zadarnic sa-l alunge cu matura

 

Femeia de serviciu s-a speriat si a fugit iar locatarii au chemat politia, dar Tamas s-a zbatut si a injurat pe toata lumea inainte de a fi incatusat.
 

CITESTE SI: Bautura, bat-o vina! GABI “imba-TAMAS’, internat la o clinica se dezalcoolizare din Statele Unite?

Tamas i-a dat doi pumni lui Pancu si l-a pus la pamant! Apoi si-a aruncat ceasul de 18.000 E in Dambovita! Mutu pe post de arbitru

M Niculescu


Citește și...