FOTO | Alexandra Stan, ipostază „Baywatch”! S-a pozat în bikini decupați și și-a întărâtat fanii!

Publicat: 07/07/2020 | 09:26

Alexandra Stan a postat recent o imagine în stil „Baywatch”. Artista s-a pozat în bikini decupați și și-a întărâtat fanii.

Alexandra Stan a dovedit dintotdeauna că nu are inhibiții atunci când vine vorba de etalarea formelor sale în mediul online. Cântăreața profită la maximum de atuurile ei fizice de invidiat, pe care nu le ascunde deloc.

Recent, solista s-a lăsat fotografiată senzual chiar pe litoralul românesc, acolo unde a prins-o izolarea cauzată de pandemia de coronavirus. 

Alexandra s-a pozat fără reținere într-un costum de baie format din două piese, care abia dacă îi acoperea zonele intime.

Cu un slip foarte decupat în lateral și cu talie înaltă, artista aducea aminte de celebrul serial „Baywatch”, extrem de popular în anii 1990 inclusiv în România. 

Fanii i-au sărit în cap!

Ca de obicei, internauții au reacționat variat la postarea blondinei. Dacă mulți au complimentat-o, alții au acuzat-o de indecență și au criticat-o aspru. 

„Poze XXX, te faci de râs! Faci de râs țara!”, „Gata, scumpo, ne-ai arătat toate pozițiile în costum de baie! E cazul să-ți revii și să postezi și îmbrăcată sau măcar de plajă! Nu ești vedetă X! Gândește-te și la familia ta!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alexandra din partea fanilor pe pagina ei de Instagram.

Tot vara aceasta, solista i-a pus pe jar pe internauți cu mai multe clipuri incendiare, în care apărea topless la plajă, cu un slip la fel de decupat și la fel de lipsită de inhibiții.