FOTO Alexandru Ciucu si-a lansat noua linie vestimentara: “Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”

Publicat: 22/02/2012 | 00:00
Designerul Alexandru Ciucu a lansat aseara noua colectie anuala de costume masculine Premium, intitulata "L'Homme.Roi 2012".

Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti a fost umpluta pana la refuz de peste 250 de invitati care au admirat linia vestimentara semnata de singurul designer de costume Premium din Romania.

Irinel Columbeanu, Amalia Nastase, Ilie Nastase, Virgil Iantu, Alina Sorescu, Mihai Albu, Radu Valcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Madalina Draghici, Vlad Mirita, Margareta Paslaru, Daiana Anghel, Adrian Artene, Mihaela Drafta, Dana Savuica au fost doar cateva din persoanele publice prezente la eveniment.

Colectia “L’Homme.Roi 2012”, de inspiratie aristocratica, cu accente chic moderniste, a fost prezentata pe catwalk in cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu.

Dupa un debut incitant, pe acorduri de Bossa Nova, modele de top au urcat pe defileu prezentand costume business, de cocktail, sacouri de vara si tinute masculine de ceremonie, din care nu a lipsit redingota.

Noile costume Alexandru Ciucu pun in valoare latura puternica si dinamica a barbatului modern, caruia ii ofera un plus de exclusivism, gratie materialelor de calitate, a detaliilor si a croiului impecabil.

Pentru noile creatii, designerul a folosit lana S’160, lana cu mohair, matase brocart, tweed, lana cu matase, bumbac, in cu matase. Toate cele 30 de tinute au fost realizate pe masurile manechinilor din prezentare si suntaccesorizate cu cravate din matase realizate in Italia si atent selectionate.

Noua linie vestimentara va fi prezentata pe 28 februarie la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, in prezenta unor invitati cu renume din lumea diplomatica, politica si a modei.

Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Casei Regale si al Principelui Radu de Romania si in colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.

Creatiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse pana pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmand a fi admirate de un public select din Monaco.

“Nu toti ne nastem nobili, insa prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declara designerul Alexandru Ciucu, concentrand astfel in cateva cuvinte esenta noilor sale creatii.

Alexandru Ciucu a infiintat, in 1999, alaturi de tatal sau, brandul “Tata si fiul”, iar in 2001 a urmat in Italia cursurile institutului de moda Carlo Secoli. In anul 2007 s-a perfectionat la institutul Marangoni din Milano si din 2006 detine Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu.

In 2009, Alexanru Ciucu a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din Romania, creand tinutele Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei si ale Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Citește și...