FOTO | Andreea Bălan, escapadă pe malul mării

Publicat: 04/07/2020 | 12:48

Andreea Bălan a dat, weekendul acesta, fuga până pe malul mării. Vedeta a împărtășit cu fanii un moment special din mini-vacanță.

Deși trece printr-o perioadă grea din cauza separării de soțul ei, Andreea a plecat într-o escapadă pe malul mării.

Azi-noapte, la ora la care cei mai mulți dintre noi dormeau, artista posta două clipuri idilice, cu soarele care răsărea deasupra mării. Deși blondina a nu a precizat dacă se află alături de cineva în mini-vacanța de pe litoral, în urmă cu nici doi săptămâni în presă apăreau informații despre un concediu alături de fiicele sale și de tatăl copiilor săi.

„Vor merge în vacanțe toți patru!”

Fanii au apreciat clipurile, dar și fotografia pe care a postat-o Andreea. În imagine, solista privește răsăritul, iar soarele pare că se află într-o sticlă din mâna sa.

Andreea a primit peste 20.000 de like-uri la imaginea de mai sus

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru impact.ro.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, spunea Bălan recent.