FOTO / Când Adela Popescu nu era acasă, mama ei şi-a făcut de cap. Prezentatoarea NU s-a putut abţine şi a comentat gestul în direct, la TV

Publicat: 30/10/2017 | 15:11

Adela Popescu e una dintre cele mai fericite mămici din showbizul de la noi! Are o carieră frumoasă, o familie minunată, iar la creşterea fiului ei e ajutată de mama sa. Astăzi, Doina Popescu a filmat câteva imagini cu nepoţelul său şi i le-a trimis prezentatoarei TV, care nu s-a putut abţine şi le-a privit în timp ce camerele de filmat erau pe ea.

Când a plecat la serviciu, Adela Popescu şi-a lăsat fiul pe care îl are cu Radu Vâlcan cu mama ei. La un moment dat, în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”, pe care o prezintă împreună cu Gabriel Coveşanu alias Cove, Adela Popescu a comentat gestul mamei sale.

„Ce faci, Adela? Suntem la televizor, nu trebuie să faci asta”, i-a spus Gabriel Coveşanu frumoasei prezentatoare.

„Stai că mi-a trimis mama nişte poze cu Alexandru. Nu, nu pot să aştept, vreau să le văd acum”, a reacţionat Adela Popescu.

Iar asta nu e tot. În cadrul pauzelor de publicitate, prezentatoarea TV a comentat pozele de album postate de mama ei pe o reţea de socializare. Doina Popescu a făcut publice două fotografii de album din copilăria fiicei sale.

Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan în 2015. Anul trecut, pe 11 iunie 2016, cei doi au devenit părinţi de băiat. Ei i-au pus numele Alexandru.

Citește și...