FOTO Ce face omul care detine adevarul despre Revolutia din 1989! La 86 de ani, Stanculescu isi omoara timpul cu… ceasurile

Publicat: 15/09/2014 | 00:38

Victor Atanasie Stanculescu se bucura de zilele de libertate. Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe fostul general in centrul Capitalei, acolo unde a ajuns cu un taxi la o imporatnta reprezentanta de ceasuri de lux.

Condamnat la 15 ani de inchisoare de Curtea Suprema si invinuit de “omor deosebit de grav”, Victor Atanasie Stanculescu a fost eliberat conditionat din inchisoare dupa cinci ani, in luna mai a acestui an. La 86 de ani, fostul Ministru al Apararii se bucura de libertate, iar paparazzii CANCAN.ro l-au surprins in putinele momente in care acesta iese din casa.

Victor Stanculescu coboara din taxi-ul care l-a dus in centrul Bucurestiului
Victor Stanculescu coboara din taxi-ul care l-a dus in centrul Bucurestiului

Imbracat elegant, fostul general s-a urcat intr-un taxi si a mers pe Calea Dorobantilor, acolo unde a intrat intr-un cunoscut magazin care se ocupa cu comercializarea ceasurilor de lux.

Atanasie Stanculescu iese din magazinul care se ocupa cu vanzarea ceasurilor de lux
Atanasie Stanculescu iese din magazinul care se ocupa cu vanzarea ceasurilor de lux

Omul la care se afla multe dintre secretele Revolutiei a ramas la fel de tacut atunci cand vine vorba de evenimentele din 1989, semn ca, mai ales dupa condamnare, doreste sa lase trecutul in urma si sa se bucure de prezent.

Fostul general nu doreste sa raspunda la intrebarile despre evenimentele din 1989 de la Timisoara
Fostul general nu doreste sa raspunda la intrebarile despre evenimentele din 1989 de la Timisoara

Acest lucru este cu atat mai clar daca ne aducem aminte de ultima intalnire pe care fostul general a avut-o cu paparazzii CANCAN.ro. la putin timp dup ace a parasite detentia, Stanculescu a fost fotografiat intr-un cazinou din Bucuresti, insotit de doua doamne, intr-o seara in care se pare ca a pierdut o suma importanta la pacanele si la ruleta.

Stanculescu la pacanele
Stanculescu la pacanele

Sotia lui s-a sinucis

In trecutul plin de mister al lui Victor Atanasie Stanculescu se afla multe necunoscute, dar si momente grele prin care acesta a fost nevoit sa treaca. Evenimentele de la Timisoara, apoi sinuciderea sotiei sale, cea care s-a aruncat de la etaj in 2003, plus condamnarea la inchisoare si cei cinci ani de detentie pe care i-a ispasit. Daca familia si apropiatii l-au considerat erou pe Stanculescu, Justitia l-a trimis dupa gratii in urma evenimentelor din 1989 de la Timisoara.

Tacut, Victor Stanculescu se grabeste spre casa
Tacut, Victor Stanculescu se grabeste spre casa

CITESTE SI:

Atanasie Stanculescu a fost eliberat din inchisoare! El a executat cinci ani din pedeapsa de 15 ani

A scapat de inchisoare, dar isi grabeste singur drumul spre mormant! La 86 de ani, Victor Stanculescu a recidivat la cazinou

A organizat procesul sotilor Ceausescu

Nascut la Galati, Stanculescu a intrat in clasa muncitoare pe santier si a ocupat functia de brigadier la Bumbesti- Livezeni. Apoi, barbatul a urmat scoala de ofiteri si Facultatea de Artilerie. Fost adjunct al Apararii Nationale, iar apoi Ministru in acelasi departament, Stanculescu a fost un pion important in cadrul Revolutiei din 1989.

Dupa festinul la fast-food, fostul general a urcat la cazinou

Acesta a fost trimis de Vasile Milea in orasul de pe Bega pentru a reprima revolta, Ceausescu fiind foarte multumit de modul in care Stanculescu a actionat. Dupa fuga dictorului si arestarea lui , Stanculescu a fost unul dintre oamenii care a organizat procesul si executia Elenei si lui Nicolae Ceausescu.
 

Citește și...