FOTO / Ce transformare! Cu o voinţă de fier, o tânără a ajuns cu talie de model, de la 113 kg! Cum a reuşit

Publicat: 09/02/2018 | 22:15

Cu 113 kg la vârsta de 23 de ani… Greu să treci neobservat şi nu în sensul favorabil! Este povestea unei tinere din Florida care a reuşit ceea ce părea imposibil: să slăbească atât de mult, într-un interval atât de scurt, încât întoarce privirile pe stradă!

 

Tânăra şi-a făcut publică povestea în mediul virtual. Ea a dezvăluit că a decis să scape cât mai repede de aproape jumătatea din greutatea corporală şi s-a pus pe treabă. A reuşit cu mari eforturi, cu o voinţă de fier. A fost atentă la mâncare şi a început să facă mişcare multă.

„Am 24 de ani şi am avut 113 kg. Am pierdut din greutate prin urmărirea caloriilor şi pur şi simplu mergând mai mult şi făcând antrenamente corporale. Purtam mărimea 2xl şi nu îmi plăcea că văd în oglindă. Vreau să mă simt sexy, am 24 de ani! Am început să mă plimb, să fiu mai activă şi atentă la ce mănânc. În mai puţin de un an am ajuns la 65 de kg de la 113 kg şi am început să port mărimile M şi S. Acum mă simt bine fizic şi mental, mă bucur că am slăbit. Se poate! Sunt o fată normală care lucrează, are familie, mănâncă, iese. Am slăbit, aşa că poţi şi tu,” a declarat ea.

 

Citește și...