FOTO | Daniela Crudu, ipostază fără perdea! Cum s-a îmbrăcat bruneta

Publicat: 13/09/2020 | 19:37
FOTO | Daniela Crudu, ipostază fără perdea! Cum s-a îmbrăcat bruneta

De când am ieșit din starea de urgență cauzată de pandemie, Crudu și-a reluat postările incendiare pe rețelele sociale, spre bucuria internauților.

Recent, bruneta s-a lăsat fotografiată aproape goală în zona bustului. Nici restul pozelor pe care le-a postat în ultima vreme nu sunt „cuminți”, iar fanii au apreciat în număr mare postările senzuale.

„Nu există femei urâte”

O „fană” a intervențiilor estetice, fosta asistentă TV a vorbit mereu deschis despre operațiile pe care le-a suferit. Prima a fost o mărire de sâni, iar bruneta a avut nevoie de semnătura tatălui său, pentru că era minoră la momentul acela.

„Nu există femei urâte, doar că nu au bani să se opereze. Eu am doctorii mei, de 10 ani şi am silicoane de 12 ani. Acum le-am schimbat că le-am vrut mai mari, dar nua veam nicio problemă. Eu sunt foarte mulţumită şi primesc mesaje de la fete care mă întreabă ce mi-am făcut. Acum mi-am subţiat talia, dar voiam să se vadă şi mai bine. Dacă am auzit de o nouă operaţie liposculptură, imediat mi-am făcut-o”, spunea Daniela acum ceva vreme, într-o emisiune TV.

Daniela Crudu, în vacanță cu Gabi Bădălău

Pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a postat mai multe clipuri video în care le arăta urmăritorilor săi cât de bine se distrează și că nu duce lipsă de absolut nimic. În compania unui bărbat precum Gabi Bădălău… o credem și noi pe cuvânt, căci acesta nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile sale!

Îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu leopard, Daniela Crudu dansează, se distrează și nu se sfiește să demonstreze că duce o viață de lux. Pe de altă parte, Gabi Bădălău este mai rezervat în ceea ce privește viața de pe social media, mai ales ținând cont de faptul că în perioada procesului de custodie ar trebui să aibă o conduită impecabilă. Milionarul a postat pe Instagram doar o fotografie cu peisajul văzut de pe yacht, dar și cu câteva smochine delicioase.

Detaliul care a atras atenția tuturor și care i-a dat de gol pe cei doi că sunt împreună a fost peisajul, care se regăsea atât în postările lui Gabi Bădălău, cât și în cele ale Cruduței.

(CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU SE SIMTE AMENINȚATĂ DE GABI BĂDĂLĂU! ÎN PLIN DIVORȚ, ARTISTA ESTE ATACATĂ DUR: ”ÎMI TRIMITE MESAJE DE AMENINȚARE ȘI INTIMIDARE, CĂ…”)