FOTO | Îți aduci aminte de Soso, câștigătorul Big Brother! Cu ce se ocupă la 17 ani de la terminarea show-ului

Publicat: 16/09/2020 | 08:48

Acum 17 ani, un tânăr din Reșița reușea să câștige prima ediţie Big Brother din România. Soso, pe numele real Sorin Fișteag, avea doar 22 de ani și era student la medicină, în Timişoara.

La vremea aceea, tânărul a câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Cu banii pe care i-a încasat, Soso a cumpărat un apartament în orașul natal, Reșita, a călătorit și și-a ajutat familia. Mai mult de atât, acesta și-a continuat studiile în domeniul medicinei.

„Aveam 22 de ani, pe care i-am împlinit chiar în casa Big Brother. Pe atunci, banii câștigați însemnau mult. Eram student, dintr-o familie modestă financiar, așadar banii mi-au îmbunătățit considerabil situația financiară. Mi-am luat și un apartament, iar mașină le-am luat doar mamei și fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor am trăit câțiva ani buni și am călătorit mult”, mărturisea Sorin Fişteag.

În prezent, bărbatul este de nerecunoscut. Soso este medic internist la un spital din Düsseldorf, Germania, și ajută pacienții cu coronavirus. Fosta vedetă tv a acordat un interviu pentru blogul monicaradulescu.eu despre cum e viața lui în acest moment.

„Îmi este teamă că o să iau virusul”

„La ora actuală, fiind cumva liniștea dinaintea furtunii, cum zicem noi, am un program absolut normal, de la 8-17. Dacă putem, ne mai luăm și câteva ore libere, tocmai pentru a economisi puterile pentru vremurile grele ce ne așteaptă. La spital, am reușit să separăm complet COVID-19 de restul pacienților în așa fel încât triajul celor suspecți de coronavirus se face într-un cort aflat în curtea spitalului și de acolo sunt trimiși în unitatea de primiri urgențe doar cazurile grave. În cort se prezintă zilnic cam 40-60 de oameni, mulți trimiși de medicii de familie doar pentru probe.

Cam 2-3 rămân internați. Avem un număr constant – câți internăm, atâția externăm. Am avut mulți tineri cu dispnee severă, i-am tratat pe secție cu supraveghere și s-au recuperat foarte bine. În acest moment, avem un singur caz grav intubat pe ATI, dar îi merge foarte bine. E un om mai în vârstă cu multe comorbidități. Da. Îmi este teamă că o să iau virusul și o să îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Îmi este teamă că se va îmbolnăvi echipa din spital”, a mărturisit bărbatul.

Soso, fostul câștigător Big Brother, a transmis și un gând bun românilor.

„E foarte simplu. Îi rog să stea acasă și să fie în continuare un exemplu bun pentru Europa. Toate sacrificiile făcute de cei care au stat în casă au dat rezultate și, dacă vor continua așa, vor evita o situație similară Spaniei sau Italiei. Să rămânem optimiști, cu moralul sus și Doamne-ajută!”, a mai adăugat acesta.