FOTO / Jean de la Craiova a intrat în ring cu un luptătorul MMA celebru şi a ieşit „şifonat”. SECRETUL NEŞTIUT despre manelist

Publicat: 10/11/2017 | 12:50

Jean de la Craiova a schimbat costumul elegant cu un kimono albastru şi a intrat într-un ring alături de Cristi Mitrea. Carismaticul manelist a vrut să înveţe câteva tehnici de autoapărare, dar cum sportul nu e punctul său forte, a ieşit puţin cam "şifonat" din mâinile luptătorului MMA. La un moment dat, artistul a mărturisit unul dintre secretele din viaţa sa, care a fost bine păstrat până acum.

Încă de la primii paşi făcuţi în sala de antrenament, Cristi Mirea şi-a dat seama că sportul nu e punctul forte al lui Jean de la Craiova. Luptătorul MMA a spus că artistul nu s-a descurcat să-şi prindă centura albă, pe care o poartă toţi începătorii.

Foarte bine se descurcă Jean, cred că nu a făcut sport în viaţa lui. (…). Jean nu a ştiut să îşi prindă centura. (…).  Dă-mi un pumn. Bine, poţi să încerci să îmi dai un pumn. (…)”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

În cadrul interviului, Jean de la Craiova a recunoscut că a făcut sport, dar foarte rar făcea mişcare, de fapt. Mai mult, el a mers şi la scrimă, dar nu pentru că îşi dorea să facă performanţă, ci pentru că îi plăcea sabia.

„Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luam ghetele (…). Am făcut şi crimă, eu, de dragul la sabie. (…)., a spus Jean de la Craiova.

Citește și...